Hoteltesztelés ingyen! Valóban lehetséges? Vagy csak átverés!? (beszélgetés)
Ja, láttam én is megnéztem az oldalt, csak eddig rá sem mertem kattintani, mert már olyannal is találkoztam, ha csak rákkatint az ember már hozzájárul a dologhoz...!
Na mindegy a lényeg, hogy az utat és a kaját is fizetni kell, meg a szálláson is kell valami minimum költséget fizetni, ami kb. 30 Euró!
Úgyhogy erről ennyit! Törlöm az emailt!
A pénzről nem is a levélben írnak, hanem a weblapjukon. Idézet az űrlap oldaláról: "Duplán takarékoskodsz. Kizárólag a hotelcsekk kibocsátásának és postázásának költségeit kell megtérítened, amelynek összege: 2990 Ft (1 éjszakai szállás értéke egy közepes színvonalú hotelben)."
Azt hiszem erről írt az előbb Szilvóca is.
Eddig én is mindíg azonnal töröltem az ilyeneket, de most kíváncsi lennék beleugrott e már valaki és ha igen pórul járt e?
Itt állítólag semmit nem kell fizetni, annyi a kötelesség hogy értékelni kell az adott hotel szolgáltatásának minőségét! Itt a levél többi része:
Az ingyenes szálláshoz való jogát az 1000 hotel egyikében a hotelcsekk igazolja. Keresse fel a szervizünket, és adja meg a címet a csekk kézbesítéséhez. Ilyen módon arra is kötelezettséget vállal, hogy a hazatérés után beírja a véleményét a hotelről a Nemzetközi Hotelranglistába. Az véleménye nagyon fontos számunkra.
Magában a hotelben annyi időt tölthet, amennyit szeretne. Az idő többi részét pihenésre, a környék megnézésére vagy bármilyen más olyan szórakozásra fordíthatja, amire vágyik. A szálláshelyek Magyarországon, Portugáliában, Mallorcán és Európa számos más, érdekes helyén várják, hogy tesztelje őket. Ön választja ki, hogy melyiket keresi fel.
Tesztelőként vihet magával valakit, akinek szintén nem kell a szállásért fizetnie. Hamarosan együtt örülhetnek a felejthetetlen üdülésnek.
Keresse fel a nemzetközi tesztek Akciójának weblapját, és adja meg a címet, amelyre a hotelcsekkjét kézbesíteni fogjuk. Ne felejtse el! Meghatározott számú tesztelőre van szükségünk, ezért ne késlekedjen, mert mások megelőzik. Kattintson, hogy kitölthesse az igénylő űrlapot>>>
Üdvözlettel
a Minőségbiztosítási Osztály vezetője
Én is kaptam ilyen e-mailt, meg néhány ismerősöm is. Ezek a levelek mind ingyenes postafiókokba érkeztek. A netszolgáltatóm által biztosított címre még véletlenül sem jön soha ilyensmi. Azt, hogy mennyire kamu nem tudom, de érdekesek azok a nyeremények, amelyekért fizetni kell, hogy megkapd. Igaz nem nagy összegről van szó, de akkor is fura...
Én nem szoktam velük foglalkozni, ilyenkor nyomok egy laza Delete-t...
Ilyen e-maileket én is kaptam régen többször is, de azonnal töröltem, nem foglalkoztam vele. Ilyen nincs, hogy valamit ingyen adjanak, valami ára biztos van.
Kiváncsi lennék én is, hogy valaki próbálkozott-e ezzel.
Szia!
Hasonlón voltunk,akciós hétvége volt potom pénzért,de cserébe végig kellett hallgatni egy két órás előadást üdülési jogokról és kínosan mentegetőzni,hogy jól hangzik,de erre most nincs pénzünk...Ezzel persze tisztában voltunk előtte is,csak a buli miatt mentünk el..
Szerintem itt is kérni fognak valamit cserébe,ha mást nem,kauciót a nyaralás kezdetekor a szállodában,de azt elvileg vissza is adják.
Sosem hallottam ilyenről. Hasonló beugratós dologról már igen..tehát valakinek mondták, hogy megnyerte ..de vagy fizese a repülő utat horror áron, vagy Magyarországira fizessen x összeget.
Remélem Te a szerencsések közé tartozól ahol vannak még csodák.
Sziasztok! Kaptam egy emailt, amibe ez áll:
A rendszer Önt választotta ki véletlenszerűen az Internet több százezer felhasználója közül. Bekerült azoknak a személyeknek a csoportjába, akik részt vehetnek egy Akcióban, amelynek célja Magyarországon és más európai országban lévő 1000 hotel tesztelése.
Tesztelőként jogot kap 14 ingyenes éjszakához egy hotelben, amit a katalógusból szabadon választhat ki. Szállást kap azért, hogy letesztelje ennek a hotelnek a szolgáltatásait. Ez egyben jutalom azért, hogy részt vesz az Akcióban.
Stb. stb....
Én nem hiszek az ilyenekben, biztos van benne valami csavar! Vagy volt már valaki ilyenen?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?