Hello Kitty telefonok és egyéb cuccok (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem Hello Kitty-s csat kellene kislányom szülinapjára amit most hétvégén tartunk.Gyári színben kellene fehér rózsaszín 2 pár.Ha valaki tud segíteni kérem írjon a lilla_0809@hotmail.com-ra.
Előre is köszönöm Lilla29
a vat..n/tesz..en vannak hello kittys telók, nem is mind gagyi :)
Nem baj, ha szereted a meséket, én is meg szoktam nézni (csak nem Hello Kittyt)
Én és A kislányom aki 1.5 éves, imádjuk a hello kittyt.
Nem tudjátok hogy lehet-e kapni valahol anyagot amiből varrni lehetne ruhát,persze kittyset ???
Mi inkább a ruhákat szeretjük, kiegészítőnk még nem nagyon van.
Van egy csomó fajta amibe van fényképező. Sőt még memóriakártyával bővíthető is.
Privibe küldöm én hol veszek.
hát nem tom...mert néztem neten és pl még fényképezö sincs rajta:(
Am hol lehet venni?:D
Szeretnél venni?
Én fogok nemsokára. Azt a fajtát szeretném megvenni amit feltöltöttem a képeimhez.
ÁÁÁÁÁÁÁÁá én megörülök értük:)
bah jó azé van olyan ami télleg csak kisebbeknek valo mint pl.sulitáska stb
De akkor is olyan ari:)
Nekem millio Hello Kitty cuccom van, (gyujtom oket), es mar ott tartok, hogy a cicamat is ugy hivom kajalni, hogy: "Hello Kitty, jossz vagy nem, amugy megeszi a Pepi cica!..)))
Amugy aranyos kis joszag. Mar a Hello Kitty.
De miert nincsen szaja???..)))))
De hót komoooly!
Samsung az alapja?
Én telót is vettem :DD
Fenn van a képeslapjaimnál nézzétek meg.
:) nekem inkább az anti heló kittis dolgok jönnek be! Mármint a képek :)
A munkahelyemen van egy hello kittis számológép meg toll az egyik ügyféltől kaptuk. (de ezt jól letagadom ... mármint, hogy van!) :D
táska, toll, füzet, felső, és egyszer, nagyon régen kaptam egy tolltartót (több, mint 15 éve), akkor még nem is tudtam, ki ez a kiscica. :)
Szerintem is kortalanok ezek a dolgok. Van egy ismerősöm, aki 50 éves, de "megőrül" a birkás dolgokér. Ezeregy birkás cucca van.:)
Szia!
Imádom Hello Kitty-t! Meg tudnék mindent venni belőle (bár már lehet, hogy nem is nekem valók...).
További ajánlott fórumok:
- Helló Kitty fashion - matricás - ingyenes csere-bere fórum
- Hello Kitty matricás album - matrica csere
- Tudja valaki hogy kell Hello Kittys tortát csinálni?
- Tud valaki Hello Kitty mintát gyöngyből?
- Hol lehet venni fésűt, milyen üzletben? Kislánynak ha valaki tud Hello Kittys fésűt hol lehet beszerezni?
- SEgítsetek! A hello Kitty mesének ki a magyar narrátora?