Milyen Női vágyfokozók vannak amit szoptatás alatt is lehet használni? (tudásbázis)
A "kocsikázást
" én is szeretem:) de ő ehez prüd vagy nem is tudom:D eléggé két külön világ vagyunk:)
elhiszem.vannak szerek mondjuk szexshopokba-de szerintem a szopi miatt azokat nem tudnád szedni.
úgyhogy nehéz ügy.
nem tudtok elmenni valahová?
mondjuk valaki beáll bébicsősznek és elmentek egyet kocsikázni?az nem sok idő, pénz se kell sok hozzá.mondjuk nem kényelmes de izgi.
megértelek.persze nekem se erre jár az agyam-főleg ha otthon vagyunk és a gyerekkel foglalkozom előtte.eszembe se jut a szex-szerintem normális is, mert másra koncentrál az ember.
de ha kedveskedik akkor belejövök.
csak tudom zavarja-mert azt gondolja nem szeretem.és néha azt is érzem versenyeznek a gyerekkel-a gyerek velem akar aludni az apja is ugyanezt akarja.viszont ha nem otthon vagyunk akkor beindul az agyam.
hát valami szerre
alvás az nem elég olvastam valahol vmi gyógyszerről már nem is tudom mi az a férjem napi szinten igényelné töbször is én meg ha 1-2 hónapban egyszerivel is beérném most:( sajnos régen sem voltam nagy étvágyu egy héten max 2x de most....semmi nem hoz izgalomba
síkosító-abban van ami bizsergetős.
gondolom hormonális, nekem nem a szex körül járt az agyam-inkább aludtam volna és elég száraz is voltam.
Egy kiadós alvás és egy kis kényeztetés, kozmetika, masszázs, ilyesmi. Egy olyan ruci, amiben jól érzed magad - és egy romantikus vacsora.
Szerintem két pici gyerek mellett ennyi is elég...
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Szoptatás alatt lehet használni Pharmatex termékeket?
- Szoptatás alatt gyógyszertári hüvelykúpot lehet használni?
- Szabad szoptatás alatt önbarnítót használni?Van aki használ is?
- Lehet használni Bioparox sprayt szoptatás alatt?
- Szoptatás alatt milyen krémeket lehet használni?