Milyen nőgyógyászati problémám lehet? (tudásbázis)
legbiztosabb: ha megkérdezed a nőgyógyászodat
legvalószínűbb: hogy csak durvák voltatok
kicsi az esélye: hogy van pl egy cisztád és az sérült szex közben
Sziaszztok,
Igazabol azert irok mert kicsit megijedtem. Tegnap egütt voltunk a btommal, es utana mikor elmentem wcre megtisztogatni magam veres lett a wc papir..de utana nem vereztem , csak az a kicsi volt..nem tudom mi lehetett a baj..szex közben nem fajtsemmi, igaz kicsit durvabbak voltunk, de altalaban mindig igy csinaljuk. Azt hiszem egyszer vagy ketszer fordult mar elo ilyen, es mikor visszaneztem a menstruaciomat akkor azt vettem eszre h mindig közepidöben van ez akis verezgetes, de csak szex utan, egyebkent nem...Viszont ovulaciom nem hiszm h van mert fogamzasgatlot szedek..akkor most miert pont közepidöben van? vagy ez csak veeletlen? 3 hete voltam nögogyasznal, akkor minden rendbe volt, rakszürest is csinaltak, az is rendben van..mi lehet a baj?
Köszönöm elöre is a valaszokat
További ajánlott fórumok:
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál, mostanában panaszt okoz.Ki kellene venni.Lehet a műtétnek valamilyen komolyabb következmény
- Dr Mika Péter Norbert győri nőgyógyász magánrendelése. Mikor rendel a doktor? Milyen telefonszámon lehet időpontot kérni?
- Milyen számon lehet időpontot kérni a Pécsi Nőgyógyászati Klinika terhességi ultrahangjára?
- Debrecenben van Dr. Korláth Zalán nőgyógyásznak magánrendelése. Ha igen, hol és milyen számon lehet bejelentkezni hozzá?