Milyen nevet adnál egy fekete fehér havannai pincsnek? (tudásbázis)
:D
Igen, amikor nagyon el akarjuk tervezni a dolgokat, akkor jön egy egyszerűbb verzió. Picúr. Ha a kutyus -lány lévén- megsértődik a nevére, ajánlom a Pichölgyet. :)
Jaj, nem. Csak úgy összetettem a 2 szót. Meg asszem a Bianka olasz, a Blanka a spanyol. Magyaron kívül csak angolul beszélek picit meg franciául. Blanche-Noir? Az olyan furcsa. Blanche-Neige meg Hófehérke. :)
(De ha már itt tartunk szívesen tanulnék spanyolul vagy olaszul. Csak időm nincs.)
a bodza az jó lenne ha olyan barnás fehéres lenne,de sztem f-f hez nem illik.
pepita az olyan értelemszerűen f-f, a sakk meg olyan nem tom, nem kutyanév , nekem.
Tudtok olyan dolgokat amik f-f-ek a sakkon és a pepitán kivül?
Az én kutyám egy mostmár fél éves westie kislány, és Dömper a neve:D
Hát olyan is:D
Szóval én erre szavazok:)
Igen, jól gondoltam, olyasmi. Mondjuk én bichon havanese néven ismertem, de ha lefordítom magyarra, akkor havannai pincs. :)
Nem tudom, nekem valamiért a Bodza jut eszembe, ha erre a kutyafajtára gondolok. Fogalmam sincs, mi az oka. A Borzas olyan fiús név, a Bogáncs puli. Áfonya meg teljesen fekete. Ezek ugrottak be. Meg "embernevek". Bár már Bodza nevű kislánnyal is találkoztam. :D
kislány,7 hetes totál fel van húzva, állandóan pörög,mint aki bevert 5 kv-t, fekete fehér foltos, nagyon kicsi. Nagyjából ennyi.
Maszat,Picúr és Mazsola Bella, ezek nem lehetnek, ilyen állataink már vannak/voltak.
Ezek egyszerű nevek, most lehet valami különlegeset lehetne, d enem jut eszembe semmi.
Chess (sakk) a fekete-fehér színe miatt.
Vagy Boci, szintén ezért. :)
De lehetne Jacko is, Michael Jackson Black and White száma miatt. :)
További ajánlott fórumok:
- Szavaidban "ke" - Pl: kenyér, fekete, csirke
- Minden ami fekete-szóval kezdődik
- Osztogatod az észt, ezért feketelistán vagy? - Ide!
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Milyen nevet adjak tiszta fekete kandúr cicának?
- Milyen nevet adnátok egy szuka fekete pulinak?