Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen Monitor-TV-t vegyek? fórum

Milyen Monitor-TV-t vegyek? (tudásbázis)

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - 81móni)
2018. nov. 20. 07:29

Gyakran használom az [link] oldalt vásárlások előtt. Könnyen paraméterezhető, hogy milyen szolgáltatások, csatlakozók legyenek.

Nem tudom mit tartasz gagyi márkának, de a mai monitorokat (amelyek rendelkeznek DVB-T tunerrel) nem érdemes már első körben a gyártók alapján szűrni.

Tk. nagyon kicsiben térhetnek el egymástól.

3. ab3619a9cd (válaszként erre: 1. - 81móni)
2018. nov. 12. 19:26
Nekünk a 3 tv közül mind tv funkcióban mind monitorként a blaupunkt tv jött be. Nagyon szuper!
2. Channa* (válaszként erre: 1. - 81móni)
2018. nov. 12. 18:07

Bár nem vagyok férfi, de van 2 TV-nk itthon, ami kb. ezeket tudja.

Samsung smart TV: a gyerekem, aki már nem gyerek ezen játszik a PS4-el, TV is, Monitor is, és WIFI-s, így net is van rajta.

Panasonic a másik, ami a fentit tudja szintén.

A Samsung TV 4 éves és még sosem volt semmi baja (kop-kop), a Panasonic 2 éves és ez is tökéletesen teszi a dolgát:D

2018. nov. 12. 13:29

Kedves Férfiak!

Monitor-Tv szeretnék venni a kamasz fiamnak karácsonyra. De nincs férfi a háznál, így nem igazán értek hozzá. Árban 60e körül gondoltam. De eltérhetünk fel-le árban. Azert a max.80e lenne.Ami fontos:

1.Legyen jó tv-t nézni.2. Xbox-hoz játszani 3.Számitógéphez is monitornak.4. Legyen benne hangszóró. 5 Full HD jobb lenne.6.Legyen annyi kábel bemenet hogy ne kelljen a vezetékeket mindig ki-be húzgálni.7. Gagyi márka kilőve.

Tudnátok férfiak konkrét típust ajánlani ami jó is es nagyon megéri annyiért???? Túl nagy a kínálat.

Köszönöm aki segít!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook