Milyen Monitor-TV-t vegyek? (tudásbázis)
Gyakran használom az [link] oldalt vásárlások előtt. Könnyen paraméterezhető, hogy milyen szolgáltatások, csatlakozók legyenek.
Nem tudom mit tartasz gagyi márkának, de a mai monitorokat (amelyek rendelkeznek DVB-T tunerrel) nem érdemes már első körben a gyártók alapján szűrni.
Tk. nagyon kicsiben térhetnek el egymástól.
Bár nem vagyok férfi, de van 2 TV-nk itthon, ami kb. ezeket tudja.
Samsung smart TV: a gyerekem, aki már nem gyerek ezen játszik a PS4-el, TV is, Monitor is, és WIFI-s, így net is van rajta.
Panasonic a másik, ami a fentit tudja szintén.
A Samsung TV 4 éves és még sosem volt semmi baja (kop-kop), a Panasonic 2 éves és ez is tökéletesen teszi a dolgát:D
Kedves Férfiak!
Monitor-Tv szeretnék venni a kamasz fiamnak karácsonyra. De nincs férfi a háznál, így nem igazán értek hozzá. Árban 60e körül gondoltam. De eltérhetünk fel-le árban. Azert a max.80e lenne.Ami fontos:
1.Legyen jó tv-t nézni.2. Xbox-hoz játszani 3.Számitógéphez is monitornak.4. Legyen benne hangszóró. 5 Full HD jobb lenne.6.Legyen annyi kábel bemenet hogy ne kelljen a vezetékeket mindig ki-be húzgálni.7. Gagyi márka kilőve.
Tudnátok férfiak konkrét típust ajánlani ami jó is es nagyon megéri annyiért???? Túl nagy a kínálat.
Köszönöm aki segít!!