Milyen "mellékhatása" lehet az esemény utáni tablettának? (tudásbázis)
Szia!!!
Én is így jártam,hogy nem volt semmi mellékhatás...de beszéltem a védőnőmmel és egy nőgyógyásszal és azt mondták,hogy nem feltétlen kell,hogy a mellékhatások jelentkezzenek!
Azt is mondták,hogy megzavarja hormonokat és nem lesz rendszeres a menstruáció...az is lehet,hogy kimarad...késni késhet,de nekem is azt javasolták,hogy ha késne akkor saját megnyugtatásom érdekében csináljak egy tesztet.
Szerintem várj úgy 5-7 napot és ha akkor sem semmi...akkor csinálj egy tesztet...
Sok szerencsét...
volna egy kérdésem,ha valaki tudja rá a választ,annak nagyon örülnék....
Szóval vettem be esemény utáni tablettát,csak mellékesen megjegyzem nekem semmi mellékhatása nem volt,csupán most annyi a bajom hogy késik a mensim!
Mennyit késhet "normál"esetben ennek a tablettának köszönhetően,mikor kell elkezdenem izgulni hogy terhes vagyok?
gyakran?
zűrzavar?
ezek mit jelentenek?
úgy értem ezt a kérdést,hogy a gyakran az most az elkövetkező pár hónapon belül,vagy már mindig?
és hogy a zűrzavarok azok nagyok vagy csak kisebbek?
köszi,puszi
én most vettem 5500 forint volt...
de amúgy 5 és 7 ezer forint között alakul...
az esemény utáni tablettától 13 kilót híztál???
nekem sajnos ma reggel úgy alakult hogy a védekezés elmaradt...ez olyan reggel 5-6 körül volt...11kor már be is vettem a tablettát...
most kíváncsi vagyok hogy milyen mellékhatásai lesznek nálam és hogy a menstruációm hogy fog alakulni és hogy hatott e vagy már késő volt?!?!?
Sziasztok!
Mennyibe kerül a gyógyszer? ha beveszem, akkor biztos, hogy nem leszek terhes?mire számítsak utána?
Kösz a javítást :)
De akkor, ha már beágyazódott, nem tehetünk semmit...
Igen, több okból is, pl biokémiai terhesség (megtermékenyülés van, beágyazódás nincs, ez illik a Te helyzetedre), vagy 10 perc után nézik az eredményt és átszivárog a jelölőanyag, egyes petefészek-betegségek, stb.
Két napot azért várj, hogy ha tényleg megindult valami, láthasd a tendenciát, kiürül vagy megfogan...
Úgy működik, hogy megakadályozza a petesejt megtermékenyülését. Ha már megtermékenyült, akkor nem tehet semmit.
Ezért van az, hogy valaki egy óra múlva veszi be és terhes marad, mert a megtermékenyülés gyorsabb volt...
Persze ez eltolódhat több órára is, de így csökken az esély a terhesség megakadályozására...
További ajánlott fórumok:
- Van más lehetőség a 72 órás tablettán kívül........?
- Lehet ez a 4. oltás mellékhatása? Mikor múlhat el?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Lehet ilyen mellékhatása a Yarocen szájban oldódó antidepresszánsnak?
- Dalacin tablettának milyen mellékhatása lehet?
- Lehet ez az eseményutáni tabletta mellékhatása?