Milyen kortól szedi (ha szedi) a gyermeked a Béres-cseppet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én kisunokám most 11 hónapos,de már 3 hónapja adja neki a menyem,2x5 cseppet.Természetesen c vitamin cseppekkel.
Szia!
Köszönöm a tippeket a többieknek is.
Most már kicsit megnyugodtam,ugyanis én már kb. 1 hónapja adom a kisfiamnak a Béres-cseppet. Most 15 hónapos, 14 kg. Igazából nem szóltam a gyerekorvosnak,mert szerinte azért náthásodik be sűrűn,mert allergiás. Igaz,allergia-vizsgálatra még nem küldött el,hogy még kicsi hozzá..Hát,nem tudom. Ezért gondoltam a Béres-cseppre,legalább ebben az átmeneti időben, ősztől-tavaszig.
SZia Elmex.
Az én nagyobbik fiam nagyon beteges volt, amint elkezdtünk bölcsibe járni! Szőke haj, kék szem, világos bőr, tehát óriási hajlam minden baci összeszedésére! Adtam neki Bronhowaxum inmunerősítő kapszulákat, de annyi volt, mint halottnak a csók! Így a gyerekorvos ajánlotta, hogy kezdjük neki adnia Béres cseppet! ( azt hiszem 10 kilótól adható gyerekeknek) Azóta kapja, de kúraszerűen 3 hónapig majd 1 hónap szünet. És nyáron nem adjuk, csak augusztustól áprilisig. Szükséges mellé a C vitamin, mert csak abban oldódik fel és úgy van hatása!
Azóta a fiam már 6 éves és szerencsére kevésbé beteges. Persze még mindig megy a Béres. A picikém még csak fél éves, de ő is bölcsis lesz, ő is fogja majd kapni, mert nagyon jó hatással van a szervezetre! Nekünk legalább is nagyon jót tett!
Mar 10 kl sulytol adhato , de meg kell beszelni a dokival hogy hogyan vagy kell -e 20 kilo alatt mindenkepp. Vagyis 20 kg alatt csak orvosi beleegyezessel.
A maganvelemenyem meg az hogy szerintem felesleges ilyeneket adni egy gyereknek. Inkabb egeszsegesen es vitamindusan kell etetni es minden gyogyszert amit lehet mellozni kell. De ez az en velemenyem....
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Hogyan és milyen kortól tanítod gyermeked imádkozni?
- Mennyi idős volt a gyermeked/eid amikortól átaludta az éjszakákat?
- Hány éves kórtól vinnéd el gyermeked fogorvoshoz és/vagy szemészhez, ha nincs probléma, csak úgy szűrésre?