Milyen későig hivható egy ismeretlen lány? (beszélgetés)
nem. hivni nem mertem későn már. SMS-t irtam, amire nincs reakció, mivel nincs pénz a kártyáján.
Még nem barátnő, de a fórumnyitó kérdésedet azzal kezded "szombaton összejöttem egy lánnyal" :D:D
Mindegy.
Beszéltetek, összejön a tali?
Egy csengetéshez nem kell zseton.
Ha végig olvastad volna, tudnám, nincs zsetonja a kártyáján :D
Írj egy sms-t, hogy "csak csörgess meg", ez nem kerül neki pénzbe :)
Nahát akkor aki mer az nyer,csak nyugisan.:-))
Reggel sms vagy telózás,de sms-be nehogy csak annyit írj h sok szerencsét a vizsgához.:-)
Még nem a barátnőm. Ismerkedés utáni első tali lenne. És most dölne el, emmenyire jövünk össze.
Post ez az, egy jó lehetőség találkozni.
Ne halaszd el! Reggel ha beszéltek,kérdezd meg, hogy hol vizsgázik, elé mész.
Ez annyira hülyeség,szerintem reggel simán írj neki egy sms-t vagy hívd fel ,ne aggód túl.Hiszen a barátnőd,nem?
Csak merészen,ha vizsgázik,úgyis le van némítva vagy ki van kapcsolva.Miért halasztanál el egy találkozási lehetőséget?!!
Erre én is gondoltam. Lehet csak jó kivánságom továbbitom. Pedig nem lenne rossz összefutni. Hisz ki tudja mikor jön fel újra, amig fel nem költözik...
na amíg itt meditáltál már rég felhívhattad volna és nem lett volna későn :)
Igen, ez tökéletesen hangzik. De semmi pénz a kártyáján. Vagy oldja meg, igaz. :D
Elkérheti a telefont bármelyik évfolyamtársától...
Szerintem ne egyből reggel írj....elveszed a figyelmét a vizsgáról, és végig a taliról fog gondolkodni, stb. Csak annyit írj neki, hogy vizsga után jelezzen valahogy, hogy fel tudd hívni, amikor elérhető....és akkor megbeszélitek.
A telefonálás illeme szerint este 9 után nem illik senkit zavarni. Ha szeretnél vele találkozni akkor írj egy sMS-t, ohgy sok sikert a vizsgához szorítasz stb. S ha végzett és szívesen találkozna veled csörgessen meg majd visszahívod. Ha csak megcsörget az nem kerül pénzébe. Így holnap tudtok vizsga után beszélni ha meg nem hát nem.
Ilyenkor már ne hívd , amúgy is elmúlt már 22:00.:-D
Sms-t se írj,mert arra is felkelhet,akkor azzal ugyan ott lennél mint a hívással.Sőt!
Reggel írsz neki egy sms-t és meg van oldva.:-) Csak lazán:-D
Hmmm, ez a reggeli SMS egyre jobban jó ötletnek tünik.
Egy sms-t megér.
Max írd bele, hogy ha szeretné hogy sok szerencsét kívánj vizsga előtt akkor csörgessen meg ha felért pestre (van fülke, vagy elkéri valaki telóját) és visszahívod, és akkor a talit is mondhatod.
Szerintem is holnap reggel írj neki egy sms-t h sok sikert kívánsz a vizsgához és h vizsga után talizhatnátok-e?!Ennyi.:-)
Nem. Gözöm nincs miből vizsgázik, és hánykor.
Hétfőn beszéltünk, és akkor mondta. Kevés esélyt adok arra, hogy 2 nap alatt feltöltötte. Bár nem elképzelhetetéen, de nem hiszem.
nem hívnám egyébként. Holnap reggel egy sms, hogy sok sikert, aztán ha akar, majd hív. Ha nem, nem.
Ha valaki nagyon akar valamit, akkor elintézi. Tehát szerintem vissza tudott volna hívni. Gondolom holnap korán kel. Én ma már nem hívnám. Tudod, hogy holnap hányra megy vizsgázni? Mert én előtte hívnám.
De konkrétan nem beszéltük, hogy taliznánk, ha feljő. Ez igaz elkérhetné otthon bárkitől. De nem ilyenek ismertem meg a lányokat, akik ilyeneket tennének.
internet ?a mai modern világban tuti van neki is netje, a címét nem tudod? fent van vmi közösségi portálon? írj neki oda, ott már csak vissza tud jelezni. De én nem zavarnám ma, vizsgázni fog, írj neki egy ari sms-t h taliznál vele, meg jó vizsgát.. és hagyd mára. majd jelez neked, ha akar.
tuti nincs pénz a kártyáján, vagy te gondolod csak?
Hát szerintem ha nagyon akar úgy is visszajelez,otthon elkéri a telefont mástól,vagy leszalad a fűlkébe.Viszont ha vizsgázik,én tuti nem zavarnám már,esetleg küldj neki egy sms-t,hogy szeretnél vele talizni,és ha tud és szeretne valahogyan jelezzen vissza...
Tegnap írjak-e neki sms-t.. ma h meddig hívhatom.. haláli :DDDD
sztem hívhatod most még hívhatod!
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?