Milyen játékot vennétek egy 4 hónapos kislánynak? (tudásbázis)
Szerintem rengeteg lehetőség van.Az én kislányom 3 hós,rágókát fog kapni+vettem neki egy lam...sárkányt:)))Mondjuk nekünk vannak játékaink,mert van egy 2.5 éves kisfiam.Ő mondjuk 5-6 hónaposan kapott egy chicco zenélőt+fp tanuló telefont és akkor már tudott velük játszani.Mondjuk a telót egy darabig mi nyomogattuk neki,de gyorsan megtanulta.Ma is szivesen játszik vele.
Én úgy gondolom nem baj,ha esetleg még most csak nézegeti tudja és később veszi nagyobb hasznát.
4 hónapos korban nálunk ez volt az abszolút kedvenc(és még utána is :) )
Mi csak barátocskának hívtuk :D Először csak nézte ahogy én kicsit lökdösöm,szerette a hangját nagyon.Nem az az idegesítő csörömpölés,tényleg kellemes.Utána megpróbálta a kezével eltalálni,imádta "pofozgatni".Ellökte magától,utána próbált kúszni,amikor már ült akkor már nem volt megállás,mindent tudott vele csinálni :) Ha ez nem volt ott a pelenkázón akkor csak ficánkolt,amint odahoztam nyugton maradt :))
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?
- Milyen kreativitásra ösztönző játékot vennétek egy éves szülinapra saját fiatoknak?
- Mit vennétek egy 10 éves kislánynak szülinapra és névnapra? (játékot már nem akarok)
- Egy éves kislánynak, milyen ajándékot vennétek?
- Milyen társasjátékot érdemes venni egy 5 éves kislánynak?
- 8 éves kislánynak milyen társasjátékot vegyek?