Milyen ismerős kereső oldalak vannak a myvip, iwiw, barátikör oldalakon kívül? (tudásbázis kérdés)
Lehet menni a Netlogra, ahol csak be kell jelölni egy ismerőst vagy rokont, mint barátot.
Van még a TVN.hu, ahol én is vagyok, oda tudok meghívót küldeni, ahhoz kell az e mail cím és név.
Küldök, de kérlek küld el a címet priviben (és azt is, hogy melyik kell), úgy sokkal gyorsabban megy, ide nem mindig nézek vissza, a postám viszont azonnal olvasom, nyitom a portált és amikor megkaptad, azt is jelezd vissza! Remélem nem gond?
Eddig aki kért kapott, és amíg van küldök is meghívót! Üdv! :-)
Szia! Nézz be az oldalamra, vagy csak itt kattanj a privire és küld el azt a címet, amelyikre kéred! A legjobban a freemailt és a gmailt szeretik, de ment már meghívom citromra, vagy másra is...
Aki eddig tőlem kért, az kapott is, ameddig van, addig szívesen küldök minden Hoxásnak! :-)
Sziasztok!
Tudna vki nekem is meghívót küldeni az IWFW-re?
zsebike86@citromail.hu
Előre is köszi
Igen, Neked írtam és az e-mail címed iránt érdeklődtem priviben, de már értem miért nem jött a válasz! :-))) Itt, és az adatlapodon is ki van téve az e-mail cím! Azonnal belépek és küldöm a kért Meghívókat! Remélem nem zavartalak üzenetemmel! :-)
Akinek még kell, nyugodtan keressen meg, én eddig mindenkinek küldtem, aki a fórumon, vagy priviben kérte! Üdv! :-)
Szia!
Nem tudom elküldtem-e már a meghívókat, kérlek jelezd itt a fórumon, vagy priviben! Amennyiben még nem küldtem volna el, és nem sikerült közben meghívókat szerezned, azonnal küldöm! Üdv! :-)
Sziasztok!
olvasom itt az előttem szólókat, és szeretnék én is meghívót kérni az IWFW és youmex oldalakra. Előre is köszi.
szeregnyeiklara@freemail.hu
Szia!
Csak jelezni szeretném, hogy az IWFW meghívód már postázva van, rögtön megy a következő meghívó is, tehát érdemes lesz felmenni és a gmail postafiókod kiüríteni! :-) Üdv! :-)
Sziasztok,
küldenétek nekem is meghívót a youmex-re és a iwfw-re...
Köszi előre is.
badaoji@gmail.com
erikalove@citromail. hu
valaki küldjön meghivót s. o. s kellene neki kösziiiiiiiiiii
Továbbítottam priviben a címet, remélem nem gond?! Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud nyújtani, mert pl. a Facebook nekem sem nagy durranás, a hi5 lassan kezd leépülni, pedig nagyon tuti volz, és már magyarul is fut... Általában én szoktam meghívókat küldeni, sok helyen vagyok és szívesen segítek, ha kell!
Kérlek dobj egy választ a Hoxára is, itt a dominó miatt szinte mindig vagyok és akkor rögtön megyek a postámért és regélek! :)) Köszi! Üdv! :)
További ajánlott fórumok:
- Akik netes oldalakon beszólogatnak, vajon a való életben is megtennék?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Pasik a hoxán! Avagy miért fórumoznak női oldalakon?
- Mártírkodás a közösségi oldalakon
- Idegesítenek a közösségi oldalakon az eljegyzéses és...
- Ha nem társkereső oldalakon, akkor hol ismerkednek a művelt férfiak?