Idegesítenek a közösségi oldalakon az eljegyzéses és... (beszélgetős fórum)
Nem, nem fáj (e).
Próbáltam logikát felfedezni benne.
Nagyon , jó képek, sokk bologságot nekik,
És neked is, jó egészséget, továbbra is!
ha nem fáj,nézd meg a képeimet-
Mitszámítaz, fáj e? Így gondoltam és odaírtam ! Ennyi, bocsássámámmeg!
A vallomás 2019. december 22-i. Van értelme ezt felhozni?
érdekes,én általában kevés beszédű vagyok,magányos típus.és a kórházban jól éreztem magam,mivel én voltam a legfiatalabb,odakerekeztem az öregebbekhez,segítettem nekik,kávét hoztam.a lányom megetette őket.mikor megkérdezte a pszichiáter, hogy antiszociális vagyok-e,szerintem nem.legfeljebb emberkerülő,igaz,ma jót beszélgettem egy volt osztálytársammal.
..látod, nem vagyunk egyformák. ..engem érdekelt volna a sztorija!🙂
...mert az nem az örömteli pillanatok közé tartozik.. 🙂
..és ezzel sincs semmi baj. A pozitív események jobb hatással vannak az emberekre!
talán a fókuszt néztem,mikor egy nő rákezdte ,hogy utálja,hogy mindenki a magánéletét teregeti ki a tévében.aztán rákezdte,a nyugdíját ,betegségeit sorolta vég nélkül.
Kolléganőm is utálta, mégis észrevétlenül ugyanilyenné vált.
Leírható egy szóval is. Irigység 😉
Pedig ez egy nagyon jó téma.
egyszer egy nővel ültünk a padon,elmesélte az életét,mutogatta az unokai fényképét,még jó,hogy jött a busz.
Köszi:)
Annyira nem néztem vissza,,de Józsi formában volt:DD
a rendelőben a gyerekek ordítoztak,másztak mindenhova,az anyjukat nem zavarta.végül kijött a nővér,mondta,hogy így nem lehet dolgozni,neveljék meg a gyereküket.
Én biztosan rosszul vagyok összerakva, de engem sose idegesített, ha más boldog és elmeséli, megosztja, kimutatja. Volt olyan barátnőm, aki hátat fordított, amikor nagy sokára társat találtam, gyerekem lett. Osztálytalálkozókra se jár, nem hallgatja, hogy más párt talál, megházasodik, anyuka és nagymama lesz, kutyája v.macskája van, mert ez mind csak az ő idegesítésére történik. Volt ilyen régen is, most is.
Hat ja. Erdekes ezt kiposztoljak de a válást már elsunnyogjak. 🥱😆
Pedig ezek örömteli események.
Cipeli mindenki a különféle szülői mintákat, megfelelési kényszert, önbizalomhiányt, gyerekkori traumákat, korlátokat, észrevétlenül kiépült szokásokat, és lassan utálni kezdenek ok nélkül embereket, eseményeket, mondatokat, szavakat...
Űzd ki a démonjaidat.. 🙂
Tehnap lattam redditen egy videot h egy 2 ev koruli kis csimbok idegen emberek asztalan maszkalt az etterembe felugrott a szekekre, ilyesmi, a szulei meg tojtak ra
Hat eloszor is ledobtam volna onnan mint macskat szarni
Masodszor meg jol beolvastam vna a szuloknek
A jovo nemzedeke eljen
Mer senki sem jegyez el teged🥶🥶🥶😆🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Nem tom van-e ilyen. De ha van akk tuti van gyerekfóbia is.
En a babakkal elvagyok, nem zavarnak, nemelyik aranyos is
De ezek a 1-6 ev kozotti kis ugribugri, visitozos izek? Jol megrancigalnam nehanyukat amilyen neveletlenek. Tudom hogy a szulo tehet arrol ha tojik a gyerekre de attol meg a gyerek lénye idegesito
én sem vagyok túl gyerekszerető,de tegnap voltam a gyógyszertárban,jött velem szemben két kisgyerek,mindkettő akkorára tátotta a száját, álmosak lehettek,aztán elvigyorodtak,mondom az anyjuknak,mindjárt bekapnak.de,hogy idegen kisbabát én gyömöszöljek,na azt már nem.
[link]
Csak ezt találtam. Eljegyzési fóbiáról nem tudok.
Nehéz lehet. Elég sok gyerek/baba van az utcákon is. Az élet valamiért ilyen. Te is voltál baba.
Lehet valami fóbia? Babafóbia? Van ilyen?
na,majd szombaton megkapod a gyönyörűséges esküvői képeket,de szólj,ha idegesít,akkor nem.
Feldolgozandó dolgod van ezzel.
Borzasztó. De tényleg, hogy jönnek ahhoz, hogy megosszák életük boldog pillanatait a barátaikkal, az ismerőseikkel?
Nem kötelező nézni a közösségi oldalakat.A valódi ismerősökről tudom mi a helyzet velük, a többi meg nem érdekel. S ha nem nyomsz jelet nekik, még megsértődnek. Én csak itt vagyok, így nem látok ilyeneket.
További ajánlott fórumok: