Milyen is lesz az idén a mi fánk karácsonykor? (beszélgetés)
Na ez az!
Nálunk sosem vész kárba a fenyő! Majd egy hónapig emeli a hangulatot a lakásban, azután, miután leszedtük, az ágai a grillsütőbe kerülnek, a törzséből meg paradicsomkaró lesz.
Ezek a normann fenyők azért nőnek, hogy karácsonyfa legyen belőlük. Ott ahol nőnek nem lehet búzút termeszteni. A dán, aki termeszti ebből él meg. Ha én nem veszem meg, megveszi más. Ha senki sem veszi meg, tűzre kerül.
Ha úgy lenne kertem, ahogy nincs, akkor nem műfenyőznék, hanem gyökeres fenyőt vennék, ami csak pár napig lenne a lakásban, szalmadíszekkel feldíszítve, aztán kitennénk a szabadba. De kertünk sincs, meg helyünk is kevés, marad a mű:(
Az asztaldíszt viszont mindig friss fenyőágakból készítem, szegfűszeggel megtűzdelt naranccsal, illat legalább így is van.
anyu hallani sem akar a műfenyőröl:-(
amúgy értem, hogy sokkal szebb, de jó lesz nekünk az a műfenyő
nekem teljesen tökéletesen megfelel a műfenyő szerintem sokkal olcsóbb mert nekünk már 5 éve megvan és még ennyit hanem többet kibír
igaz az igazi sokkal hangulatosabb és az illata is másabb de az megoldható egy pár igazi fenyőággal
soha de komolyan soha nem veszek bolti sütit
szaloncukorból is csak fél kg-om, meg diétásat
és nem eszünk szinveszteror malacsültet, csak újévkor lencsét
de kinek a pap kinek a papné
de egyébként egyet értek veled:-)
Eldobható ásványvizes palackok?
Mű-mű-mű bolti sütemények? 4-5 kg ehetetlen szaloncukor? Szilveszteri malacsült, miben különbözik a fenyővágástól?
Bóvli játékok, amelyek szétesnek az első napon?
"Létfontosságú" , hetedik ketyerék?
Ezek egy másik fórum témái, itt csak úgy szerepelnek konstellációban, ha a műfenyő megtakarítását vesszük górcső alá :)
felzabálás?
környezet szennyezés?
nekünk szerencsére van hely a kertben, gyökeres lesz mint mindig. Arany - piros diszekkel.
nem vitázni akarok, de a fenyőt egy részét pontosan erre a célra ültetik.
Szia:-)))
Nekünk is gyönyörű műfenyőnk van,úgyanúgy lesz díszítve,mint a Tiétek:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Idén karácsonykor lesz Reszkessetek, betörők?
- Milyen lesz idén a karácsonyfátok?
- Idén miben lesz más a karácsony?
- Pont ma járt le a DM-ben akció a fényképes naptárakra, CEWE fotókönyvekre. Karácsonyig lesz még ilyen akció vagy idén ennyi volt (dec.1-ig)?