Milyen időközönként "lehet"borotválni a nemi szervemet hogy ne vérezzen? (tudásbázis)
Rendes gyanta jó rá (amit lábra használok)?
Mivel kenitek hogy ne pattogjon ki? :/
Nekem amúgy is érzékeny a bőröm nagyon, megnyomom a nyakam és úgy nézek ki mint akinek kiszívták volna.
Fazont szeretném, meg a bikinivonalamat. Kényesebb részeket leborotválom, ott nincs gáz, de a szeméremdombomon és a bikinivonalamnál kipattogok mindig :S
Ha meg a szőr növekedésével egyező irányban borotválom, akkor meg borostás leszek, nem viszi le rendesen:S
Totál sima meddig marad szerinted? :)
Lehet,hogy én és az általam ismert nők kivételek,de 1 hét után elkezd visszanőni.
Borotválás után meg már másnap borostás.
Cseréltem borotvát előtte.
Váltok akkor gyantára..kb hány centi szőrt visz le már teljesen a gyanta? Tehát hány napig növesszem még kb?:D
Ohhh Nagyon köszönöm, hogy pártfogásodba vettél :)
De nem csak Ő élvezné :))))))))))))))))))) Én semmit se kapkodok el, nagyon gondos vagyok!!! :)
:)
Kár, pedig lecsaptam volna rá. Errefelé tényleg drágább. :(
Érdekes árukapcsolás :)
Ha Bp-en laksz,akkor megadnád a kozmetikus elérhetőségét? Jó áron dolgozik nagyon! :)
Sziasztok! :)
Mindenkitől nagyon elnézést szeretnék kérni a mostani megnyilvánulásomért, amit mindjárt írni fogok :) Nem bunkóskodom, csak viccelődök :)))
Tényleg valamit nem jól csinálsz, de ha akarod szívesen segítek neked, megmutatom hogyan kell csinálni :))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen időközönként mostok?
- Ki mennyi időközönkét mos hajat? (főleg akiknek gyorsan zsírosodik)
- 60 évesen ki milyen időközönként szexel?
- Mennyi időközönként ajánlatos hajat festetni?
- Akiknek hullik a hajuk. Milyen időközönként mostok hajat?
- Nektek milyen időközönként kell borotválnotok amit szörtelenítetek? Gondolok itt a láb hónalj stb.