Nektek milyen időközönként kell borotválnotok amit szörtelenítetek? Gondolok itt a láb hónalj stb. (beszélgetés)
egy hét borotválás után ?
én már másnap szőrös vagyok :((((((((((
szörnyű, érzés.
Mert mást nem bírok használni, mindentől kipattogok, tiszta seb leszek.
A géphez, meg nem lehet új lapot kapni :(
Igen, br... :)
Nem hiszem, hogy a párod kitolt volna veled.
Először a lábadon, térd alatt próbáld ki, de ne oldalt, és ne is hátul, hanem elöl. Ott fáj a legkevésbé. Aztán ha már úgy nagyjából hozzászoktál az érzéshez, lassan mehetsz tovább.
Ha a lábadon már megszoktad, megpróbálkozhatsz a hónaljjal, és legutoljára a fazonnal. (na az brutál lesz :D )
3-4 hetente kell epilálnom.
Kicsit fájdalmasabb mint a borotva, de sokkal tartósabb.
Mindenhol epilálok, borotvát egyáltalán nem használok!
Én kaptam egy gépet, de a lapcskái pillanatok alatt tönkre mentek, pedig már kezdett használni, és nem fájt, csak időigényes.
És pótlapot nem lehet kapni hozzá sajna!
Sziasztok.
Én gyantázok 4 hetente. Tuti a legjobb.
Hát én a lábamat bokától térdig epillálom, olyan 3 hetente, de kb 4 naponta kellene, de lusta vagyok, meg szőke is.
A többit gyantáztatom, 3 hetente, de elbírná 2 hetente is:)
Gondolom, a fájdalomra gondolsz...
Az elején nekem is szinte "kibírhatatlanul" fájt, de egy idő után hozzászokott a bőröm.
Kitartás! Szorítsd össze a fogaidat, az eleje még nagyon fog fájni, aztán már észre sem veszed. Te is simán hozzá fogsz szokni!
Igaz, a gyantát jobban szeretem, de ha épp nem ér rá a kozmetikusom, akkor elő az epilátor, aztán hadd szóljon! :)
Szerintem nem, mert jobban erősödnek a szőrszálak.
Gyantát, vagy epilátort nem próbáltál még? Igaz, hogy sokkal fájdalmasabb, mint a borotva, de jóval tovább is tart. Akár 3-4 hétig sima lehet a bőröd.
Szia!
Én gyantáztatni szoktam,és az több mint 1 hónapig is jó!
Miért te milyen sűrűn borotválod?