Milyen módszerrel és milyen gyakran szőrtelenítesz "ott"? (beszélgetés)
gyantázta kozmetikus, kikopott, most epilátorral mindenhol
Borotva,szélein gyanta(néha)," hetente.
Férfiak mit tehetnek? Végleges szőrtelenítés ügyben? Ajánljatok valamit? a Herezacskó nem egyszerű "történet" :)
Szia. Engem is érdekelne. Jó lenne, ha leírnád.
elmesélnéd a tapasztalataidat?
Sziasztok! Bár én friss regisztrált vagyok, és direkt a szőrtelenítő fórum miatt regisztráltam azért szeretnék hozzászólni. Kíváncsi voltam hogy milyen véleménnyel és tapasztalattal rendelkeznek az emberek a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban. Nekem eddig vidéki leányként nem sok tudomásom volt erről, sőt semmi biztosat nem tudtam. Hallottam hogy van és hogy drága stb. . . Nemrég kezdtem el dolgozni bp. -en egy olyan helyen ahol magas szinten foglalkoznak ezzel, és így hogy belátok a háttérbe tudom hogy mi is történik igazán. Ha valakit esetleg érdekel a véleményem akkor szívesen elmondom. Nem reklámozni szeretnék de elég fontos témáról van szó, s visszaolvasva a hozzászólásokat elég sok a hozzá nem értő kezelő is. Ha valakit érdekel akkor írjon privát üzenetet és szívesen válaszolok. Szép estét :)
Én elhiszem hogy valakinek jó, és tart addig, ismerek is ilyet. De nekem sajnos nem. Szörnyű. A körmömet is nem győzöm vágni. Na meg a hajam. Mikor fodrászhoz megyek mindig kérem hogy nyugodtan vágjon le 20 centit. Mindenki síránkozik hogy jaj-jaj. Két-három hónap múlva ugyanúgy a hátam közepéig ér. Ez sem jó. A hónaljam reggel leborotválom, este már szúr...
egyénfüggő, mint írtam... :) de kérdezz meg bárkit, aki kipróbálta a gyantát, és bejött neki. Egyértelmű választ lehet kapni, h borotva, avagy gyanta??!
Nahát nekem nem tart a gyanta 2,5 hétig. Bárcsak tartana. 3-4 nap után már érezni hogy nő a szőr. Így borotválom inkább és ugyanott vagyok.
Sziasztok! :)
Én még kozmetikus tanuló vagyok, az utcsó évemet töltöm suliban. A gyanta általában 2,5 - 3 hétig tart (de ez egyéntől függő persze)
nem is drága, és idővel úgyis ritkul a szőr...
egyébként aki tart a gyantázástól, annak nem kell félnie... ált. csak az első fáj, utána már sima ügy! Az IPL-t (villanófényest) nem próbáltam még, sajnos elég drága, de így vagy úgy, - úgyis szentel az ember magának annyi időt, h igényes legyen. Borotvát én is használtam, de 2-3 nap után az embernek minden gondja van már odalent... :S igaz a borotválás fájdalommentes, de nem tart még véletlenül sem min. 2,5 hétig, - ellentétben a gyantával. Ajánlom sok mindenkinek a gyantát, pár próbát megér, aki még sosem próbálta, hát itt az ideje... a szépségért meg kell szenvedni. Sok sikert :)
Hellóka!
Bocs, a kései válaszért.
Egy kozmetikus hölgy végezte a kezeléseket. A fazonom 25-ről indult (az első három kezelés), majd ahogy egyre kevesebb szőr nőtt, úgy zsugorodott az ár is :)
(20,18,15,10. Valahogy így. És két év alatt megszabadultam a "m...fftól")
Az összes létező szőrtelenítős eszközömet kidobáltam, végre valahára...
nagyon gátlásos vagyok miatta....
gondoltam a lézeres szőrtelenítésre....de egyrészt nagyon drága, másrészt még a doki előtt is szégyellem
Szia,
Hol, és mennyiért csinálták?
Sziasztok!
Nekem a villanófénnyel kezelte ott is a kozmetikusom.
Azóta se szőr, se gyulladás.
Csak kitartás kellett hozzá, hogy végig tudjam csinálni a kúrát (kb. 7-8 alkalom).
sziasztok!!! én ott lennt borotválom és olyan gonddal fordultam hozzátok h ilyen kis piros pöttyök jöttek ki rajta:S és h azon is húztam a borotvát nem volt valami jó érzés:Smit csináljak??? segítsetek!!!
borotva..magamnak nem merném legyantázni még a bikini vonalat sem,elég alacsony a fájdalomküszöböm
Én a bikinivonalnál gyantáztatom, viszont "középen" borotva. Ott biztos nem bírnám ki a fájdalmat, bár van ismerősöm, aki mindenhol csupaszra gyantáztatja. Hogy bírja ki????
Azért jó olvasni, hogy másnak is ugyanazok a problémái, mert én is ugyanígy vagyok ezzel. Útálom, hogy mindenhol túlzott szőrnövekedéssel közködök, kivéve a hajas fejbőrt. Ráadásul a borotválás utáni sörték sem kellemes érzés.
Én tényleg csak a Leila titkát tudom ajánlani, mert nekem is voltak ilyenek, d emár alig, ha egy-kettő, az is halvány.
Nekem a hajlatban és a "dombon" van.Nem is lehet kinyomni őket olyan mélyen van és nagyok.
A benövésektől. Nekem is vannak a lábamon is, és ha kinyomom akkor hát mit mondjak, még szebb... De mióta használok gyógynövényes szőrnövökedés gátló krémet már szépen halványulnak.
De mitől lesznek csomók?nyirok vagy szőrtüsző?
Fentebb epilátor, lentebb már csak borotva, mással elképzelni sem tudom, nem is lehet...
Sajnos ha borotválom ott,akkor a bőröm alatt csomók keletkeznek.A kozmetikusom a cukor gyantát ajánlotta,de még nem mertem rá szánni magam.
Erre senki nem ír? Alul szörtelenítés vagy ahogy nevezik brazil gyanta? Mert ott nem lehet epilálni, mert az aztán tényleg nagyon fáj.
na kipróbáltam az epilátort, épp csak hozzáérintettem a bikinivonalamhoz, és inkább ugrottam a kádba borotválkozni :)))
Én lent gyantáztatom néha, amikor rámjön és van rá időm, amúgy pedig borotvát használok ott.
Kb. 1,5 hónapja elkezdtem epilálni a hónaljam. Az első alkalom brutális volt, majdnem feladtam....mintha nyúztak volna.....de ha hisztitek, ha nem...a második alkalommal szinte nem is éreztem. A harmadiknál megint fájt, szerintem hamarabb kellett volna leszednem. De bejön nagyon:) Már túl vagyok a sokadik alkalmon és lassan már egy időben fognak kijönni a szálak, mert a nagyon erősek közül néhányat nem szedett ki gyökerestől. Hajrá csajok. Ja, intim epilálás tapasztalatra én is kíváncsi lennék. Ismertem egy csajt, aki így csinálta és mondta, hogy fááááj:)
További ajánlott fórumok: