Milyen hatékony módszert ajánlanátok álláskereséshez? (tudásbázis kérdés)
8. 70b077364a
2008. szept. 2. 19:35
Nem, csak fogalmazd meg szépen intelligensen:)Úgy hogy ne legyen tolakodó inkább érdeklődő:)
7. petka
2008. szept. 2. 17:56
Köszönöm, eddig is így próbáltam csinálni. Szóval nem pofátlanság ha én küldök önéletrajzot hirdetés nélkül.
6. 70b077364a
2008. szept. 2. 17:45
Én a helyedben azt csinálnám, hogy arra a helyre küldeni ami szimpatikus, illetve hirdetésekre is, ha két módszerrel csinálod hatékonyabb lesz!
5. ájrin (válaszként erre: 2. - Petka)
2008. szept. 2. 17:45
simán alkalmazd mindkét módszert.
4. petka
2008. szept. 2. 17:42
Hát, nem tudom. Azt tapasztalom hogy ilyenkor a barátok nem annyira barátok. Mindenkinek csak a sajátja számít.
3. sereva
2008. szept. 2. 17:40
Baráti ismeretség.Én ezt hallottam bevált módszernek.
2. petka
2008. szept. 2. 17:36
Milyen hasznos internetes oldalak vannak? Mi a jobb, hirdetésre válaszolni vagy önéletrajzot küldeni olyan helyre amely nekem szimpatikus? Egyéb?
1. petka
2008. szept. 2. 17:35
Milyen hatékony módszert ajánlanátok álláskereséshez?
További ajánlott fórumok:
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Segítenétek megérteni az álláskeresési járadék milyenségét? :)
- A munkaügyi által kötelezően részt kell vennem, egy 1 hetes álláskeresési klubban. Ha nem megyek, akkor milyen következményei lehetnek?
- Tudnátok ajánlani valami álláskeresési módszert az álláskeresői oldalakon kívül?
- Tudtok hatékony kezelési módszert, vagy konkrétan szakembert ajánlani, aki segít a BULIMIA leküzdésében BUDAPESTEN?
- Tudnátok ajánlani Nyíregyházán hatékony testtekercselést, vagy valami olyan módszert, amivel a hasat le lehetne fogyasztani?