Szerintem valami hajszesz, illetve multivitamin szedése segíthet. Olyan nincs, hogy nem nő a haj, maximum törik a vége és nem lesz hosszabb. Szóval hajmosás előtt, éjszakára én olajos pakolást szoktam rátenni. Kókuszolaj+mandulaolaj, plusz olívaolajat megmelegítek, rákenem az alsó 1/3adára a hajamnak, így alszok és reggel alaposan megmosom, plusz balzsamozom.
Ez a kérdés engem is állandóan foglalkoztat, én a ricinust csinálom, nekem nőtt tőle, meg fodrászkellékesbe kapható 1L-es tejes hajpakolást használok, 1000ft és fél évig elég, minden hajmosásnál használom, jó sokat teszek a hajamra és attól és nagyon szép lesz, ápolja a hajvégeket, meg szedtek időnként revalidot, most éppen superwell beautis tablettát, és veszem észre hogy nől, szépen lassan... :) a ricinushoz pedig valóban kitartás kell! :)
SZiasztok csajok . Szeretném tőletek kérdezni ,hogy kinek melyik hajnövesztő módszer jöt be a legjobban hallottam a ricinusról..nekem 3 hónapig volt kitartásom rá de nem nőt tőle ..:( túl hamar hagytam abba ? hallottam az E vitamin szedéséről is ..az jó rá ? :) :O segítsetek csajok :) Most cicim főlé ér a hajam májusig elszeretném érni hogy cicim aljáig érjen..lehetséges ez ? vagy majd cska később ? Az igaz ,hogy van akinek megáll a haj növekedése egy idő után és nem nő tovább ? Bocsi a sok kérdésért :) de kétségbe vagyok esve :( SEGÍTSETEK :) előre is köszönöm csajok ♥
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.