Milyen bevált hajnövesztő szerek vannak? (tudásbázis)
Egy hónappal ezelőtt voltam a fodrásznál, nem az ő hiája, hülye a hajam nem állt jól a rövid így eldöntöttem megnövesztem (elfoadható korona: 5-6 cm-nél)
5naponta ricinusolaj órákig rajtahagyva, utána bánfi sampon és balzsam használata... emellett mindennap bevettem 1-2 Biovanne vitamint is... nagyon durván megnőtt! 1 hónapja és egy hete volt pont a hajvágás és 10 cm-t nőtt!!!
addig állandóan vasaltam, hogy valahogy kinézzek, és nem ártott meg neki a vasalás...gondolom a ricinus gondoskodott róla! :)
és ráadásul göndör hajam van.. a rövid hajjl úgy néztem ki mint egy részeg rocker vag ymint egy nagymama.. de most a régi..:)
ricinusra, bánfira, biovannéra esküszök!
Sziasztok!:))
Egy héttel ezelőtt jártam fodrásznál aki a szokásos eltöredezett hajvégek levágása helyett 15 cmtert vágott le a hajamból - és még meg is ritkitotta. Nagyon bánt a dolog, szeretném minél előbb visszakapni a szép hosszú hajamat:(
Összegyűjtöttem a legtöbb dolgot amit ismerek, és alkalmas a hajnövesztésre arra szeretnélek kérni titeket hogy ha ismertek még más módeszereket vagy ha van tapasztalatotok a leírt módszerek hatékonyságával szemben akkor légyszíves irjatok róla néhány sort:).
Én ezekről hallotam:
- Bánfi sampon & hajszesz
- Varga hajcseppek hajhullás ellen és Varga csaláncseppek
- Panthenol hab (égési sérülésre)
- Ricinusolaj :)
- Köles
- Búzacsíra, Hagymacsíra és minden ami csírára végzödik
- Ginseng olaj és Ginseng tea
- Dercos Aminexil ( nagyon drága :( )
- Hagyma pakolás ( a világos hajat besötétíti ezért nekem nem alkalmas )
- Búzafűlé
- Vitaminok : Revalid, Biovanne, Béres szépségvitamin, kovaföld kapszula
Melyeket érdemes használni? Van még más lehetőség is?
Előre is köszönet a választ adóknak:)
Szia!
Hogy-hogy elrontotta? Túl rövid lett?
Én 5 hete szedek Biovanne-t, mert növesztem én is. Sajnos még nem tapasztaltam a növekedést, de még várok, mindenhez idő kell.
Szia!
Ez engem is érdekelne. Egy másik oldalon a panthenol habot írták sokan, hogy az nagyon jó...én nem mertem eddig még megpróbálni, elég bizarr...
A ricinusolajas hajpakolás viszont jó lehet.
További ajánlott fórumok:
- Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert?
- Milyen hajnövesztő módszerek használnak?
- Milyen tippjeitek vannak hajnövesztéshez, hajápoláshoz?
- A legjobban bevált természetes vérnyomáscsökkentő módszerek (gyógyteák, stb.)
- Milyen hajnövesztő szereket ismertek? Érdekel mindenféle..
- Milyen bevált hajnövesztő termékek vannak?