Milyen gyorssegélyeket ismertek puffadásra? (tudásbázis)
Én is ezzel kínlódok már 2 hónapja..elmentem dokihoz,csináltak vérképet,nem lett jó,hasi uh-ra meg jövőhétre kaptam időpontot....vártam erre is szinte 2 hónapot..ez eü-től meg is lehetne halni....
éjszakánként erős görcsök is rám jönnek,nagyon rossz..nappal még csak csak megvagyok..jobbulást neked is!dokihoz mindenképp menj el!
Nekem is volt olyen - sokszor.
Rájöttem, hogy a tej okozza vagy a búzaliszt, mert mióta nem nagyon eszem, nincs ilyen bajom.
Nálam a tornázás mindig segített (az is jó ha a hasat "átgyúrja" az ember. Mintha masszírozna, csak kicsit összegörnyedve és erősebben - na mega citromos víz is jól jön (persze rendes citrommal)
Hátha..
Mindenképp az a legjobb megoldás ha megnézeted magad dokival. Ma próbálj meg könnyű kajákat enni és sokszor keveset
Addig is jobbulást neked és majd ird meg mit mondott a doki.
Az espumisan gyöngy semmit nem ér :(
Tegnapi munkanapot végigszenvedtem, a mait már nem szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Milyen jó krumplis pogi receptet ismertek?
- Milyen természetes immunerősítőket ismertek?
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak?