Milyen gyermekpszichológiával kapcsolatos könyvet tudnátok nekem ajánlani? (tudásbázis)
szegény...:-(
pont tegnap gondolkodtam, hogy írok a honlapjára ahol van mód kérdezni
nyugodjon békében!
"Meghalt Ranschburg Jenő pszichológus. A hírről a Klubrádió honlapja számolt be, a hír szerint gyors lefolyású betegség nyomán vasárnap kórházba vitték, ahol a 75 éves szakember csütörtök délután elhunyt."
(forrás:index.hu)
Nem is hallottam...
nagyon sajnálom :-(
beteg volt?
Ranschburg?Hu,hát nagyon sok jó könyve van.
Félelem,harag,agresszió
Szülők lettünk
Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban
Gyerekségek(erről csak hallottam,h. jó)
A meghitt erőszak
A nő és a férfi
Mesterkurzus könyvekben is ír.
Biztosan van még,csak nem jut eszembe,miket olvastam.De ha rákeresel a neten,biztosan kidobja.Egyik könyvének az elolvasása sem felesleges időpocsékolás.
Vagy ha esetleg tudsz vele készített riportokat letölteni,az is jó.Én nagyon szeretem őt hallgatni.
Gyermeklélektan:
igazából a gyerekekről szól,azt segít megérteni,hogy hogyan látják a világot,hogy gondolkodnak,mit éreznek,hogyan fejlődnek.Kísérleteket ír le,vizsgálódásokat,amin keresztül megismerhetjük őket.A kezdetektől egészen a gyermekkor végéig,ha jól emlékszem.
rekerestem, de nem derült ki a számomra, hogy milyen korosztállyal foglalkozik a könyv.
Tudnál róla pár szót mondani?
Sziasztok!
Jelenleg engem olyan érdekelne amiben a dackorszaktól és hisztitől kezdődően foglalkoznak az előadódó dolgokkal mondjuk oviskor végéig. Ismer valaki ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Milyen könyvet ajánlanál egy kamaszlánynak, ami az elengedésről, a szerelemről és a kapcsolatokról szól?
- Milyen könyvet ajánlanátok a babavárással, szüléssel kapcsolatban, amelyet érdemes megvenni!?
- Tudnátok kötéssel kapcsolatos újságot, könyvet ajánlani?
- Az iszlám vallásról és az iszlám nőkről szeretnék olvasni. Ajánlanátok valamilyen könyvet a témával kapcsolatban?