Milyen gyakorlatok valók a derék oldalsó-hátsó részén (hát alján) található zsírrétegre? (kardiómozgáson kívül) (tudásbázis)
hát én 174 cm vagyok és 67-66 kg. én szeretnék 64 kg-ra lefogyni, nekem az tökéletesen megfelelt, ez szülés előtt volt.inkább az számít, hogy ne legyek plötty, hanem izmos, tömör, formás.
milyen gyaksikat csinálsz a hasadra?mert arra is adhatnál vmi tippet?mennyit edzel?alakformálást csinálsz inkább?
Mert ott fognak az izmok erősödni és nőni.
Érdekelt anno a személyi edző szakma, de nagyon sokba kerül és sokat olvastam. Én derékra nagyon, de nagyon keveset edzek.
Túl vagyok egy szülésen, 26 évesen 175cm és 55,6kg-56,7 vagyok, vagyis eközött mozgok.
Nekem csak egy nagyon pici hasam van, de ezeket a gyakorlatokat hanyagolnom kell, hogy ne szélesedjek jobban. Inkább a hasamra kell koncentrálnom és így vagy úgy jön le a derekamból is. Minden nap én is edzek, mert hát a párom nem egy "bálnát" akar maga mellett látni esténként :S
Amúgy a családba mindenki 80kb felett van/volt. :S
péntek enikő tornáit nagyon szeretem, szerintem nagyon hatásosak.
a törzsdöntés/törzsforgatás oldalra tényleg segít?
Ami nekem használ:
Leülsz pld ágy szélére, egyenes a hát.
A seprü rúdja a tarkód mögött, két vége fele megfogod , és 100x mindkét oldalra törzsfordítás. A fejed nem mozdul, csak a felső test mozog.
Felülés, de azon belül is hasprés.
Terpeszállás, súly a kézbe és oldalra döntöd a csípőd vagy a mellkasodhoz húzód a súlyt 2 kézzel és derékkörzés.
Hasra fekszel és törzsemelés, akár ezt is lehet súllyal.
Kb ezeket tudom elképzelni.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?