Milyen fürdőt veszel ha lazítani szeretnél? (beszélgetés)
Én citromfű illóolajat teszek a fürdővízbe, nagyon jól ellazítja az izmokat és nyugtat is..
levendulásat:-)))jó forrót és habosat:-))
Szeretem a tetesept "relaxation Bath" fürdőkoncentrátumát, (lehet, hogy márkanév miatt törölve lesz ez a hozzászólásom, de mindegy)
Nagyon jó az illata:) narancsos-vaníliás-levendulás
sok-sok víz ,sok-sok habfürdő , sok-sok gyertya :) :)
Jó kis forró fürdő egy kis pezsgőfürdő bonbonnal :)))
Én annyira el tudok lazulni a kádban, hogy szerintem már vízköves a hátam. :)
A habfürdő mellé szoktam pár csepp rózsaolajat is tenni a vízbe, viszek magammal egy jó könyvet, és elvagyok.
Semmilyent, zuhanytálcában nembííjok...:)
nagy vízbe fürdösó meg habfürdö...NAGYSZERÜ :D imádom..havonta 2-3× csinálom
Masszázs, s utána forró fürdő.:)) Bár az igazi, ha a masszázs a fürdő után van.:D
A forró vizbe beleöntök valami nagyon finom illatú habfürdőt és elmerülök a habokba! :)
Mindegy, csak forró legyen! :) Bár ha kényeztetni akarom magam, akkor beleöntök a kádba egy liter tejet, teszek bele mézet... mmmm...
Illóolajosat:levendulásat:)Isteni:)
Melissa - citromfu!!! Tudom, mert az egyik kedvencem...:)))
teli kád habfürdővel. a fürdővízbe teszek relax olajat is. attól függ milyen kedvem van. halk zene és kész a pihenés
forró habos teli kádast :D
Van a kertember zsálya, ami télen-nyáron zöldell, annak a főzetében fürdök meg.
Ha a kádat használom, akkor a célom nem a mosdás, hanem a relaxálás. Mindig zuhanyzok, ha tisztálkodásról van szó. Ha fáradt vagyok vagy rossz kedvem van, akkor majdnem színültig töltöm a kádat, rakok bele habfürdõt és fürdõsót. Meggyújtok egy csomó gyertyát és leoltom a villanyt. Általában 9 után szoktam a kádban "lustizni". Ennél nyugtatóbat még nem találtam.
Relaxáló zene, sok hab, meleg víz, illatos olajok
kevés fény
Forró fürdőt,sok habbal,sóval.
Gyertya és egy pohár vörös bor.
habfurdo,nagyon sok habfurdo es furdoso...
Holt tengeri sót öntök a kád vizébe
További ajánlott fórumok: