Milyen fogamzásgátló tabblettát szedsz és mennyibe kerül az? (beszélgetés)
Regulont szedtem sokáig, 6.000 Ft a 3 havi, nem volt tőle semmi bajom.
Most Qlairát szedek pár hónapja, 9.000 Ft a 3 havi, ettől sincs semmi bajom, semmi mellékhatás.
Szia!
Én is novynettet szedek, már 8 éve, de gondom nem volt vele. Eddig. Ez most 6100.
Remélem mindenkit kivizsgáltak mielött felírták a fogamzásgátlót.
Engem tavaly sajnos nem vizsgáltak meg elötte csak felírta az orvos a Novinette-t.Még sosem szedtem fogamzásgátlót.Jöttek a gondok,hetekig véreztem,össze estem,remegett mindenem.Elmentem egy másik dokihoz ahol kiderült hogy a gyógyszer a hibás,nem szedhetek semilyen fogamzásgátlót!Ez egy labor vizsgálatból kiderült volna!
Nem az számít szerintem mennyibe kerül,hanem hogy ne legyen bajotok tőle.
Helló!
Szoptatás alatt szedem a Corazettet,3 havi adag 7500ft asszem ha jól emlékszem!
Szia!
Én Diane-35-t szedtem, a szülés előtt..de most nem tudom mennyi az ára. 5000 körül mozoghat.
Az olcsóbb fogamzásgátlók mindig "régebbiek", de nagyon erősek.
Fiatal, nem szült nőknek sokkal inkább ajánlanám a korszerű "mini" hormonokat tartalmazó új gyógyszereket, mielőtt a szervezetüket tönkre teszi a sok sok hormon.
(pl hízás, visszeresség, thrombozis, hízás miatt cukorbetegség, magas vérnyomás..stb...)
Ezektől már hízni sem lehet pont ezért ,mert kicsi a hormontartalma, és csak a fogamzásgátlásra van koncentrálva.
A gyógyszerek egyébként 2-3 hónap után adják meg a kellő védelmet, addig érdemes kiegészítő "kezelést" is alkalmazni!
Szia!
A doki nekem is azt írt ki. Azt mondta, már az első nap (azonnal) hat, de azért szerintem az első hónapban, nem árt óvatosnak lenni...
Sziasztok!
Én most regisztráltam ide de már barátkoztam az oldallal.
Én Yadine-t szedek és én 6800Ft-ért váltottam ki a 3 havi adagot.
Tudnátok nekem kiegészítő infókat mondani róla.Pl mennyi idő után hatásos?volt-e valakinek v.mileyen mellékhatása?Előre is köszi
cypromix 2500-3000 között mozog.
eszik még valaki ilyet? :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Milyen fogamzásgátló gyógyszert szedsz?
- Létezhet, hogy a fogamzásgátló miatt nem sikerül 1 kg-ot sem fogynom?
- Mennyibe kerül szoptatósoknak a fogamzásgátló?
- Mennyibe kerül a Corenelle fogamzásgátló?