Milyen festékekkel tudnám kihangsúlyozni a szemem? (beszélgetés)
Hát igen, pláne ha a hajad világos lenne:)
Nekem fent van az adatlapomon egy kép, az enyémet nem nehéz kihangsulyozni:)
Pedig régen mindig szerettem volna, ha kék a szemem.
Próbálkozni kell otthon.....
De pl. én olyat is szoktam, hogy két színt használok, a szemgödörnél van a világos, a szélén a sötét és az is nagyítja a szememet.
Az igaz hogy sotet szinekkel lehet hangsulyozni de en ugy tudom hogy nagyobbitani a vilagosabb szinek a jok...pl nem sotetbarna hanem vilagosabb arnyalatu.A barna szemueknek mar annyival isjobb hogy mar startbol nagyobbnak latszik a szemuk ,mig a mi kekes szemunk nem annyira latszik mint a barna...
Es a masik dolog az hogy en pl ha kifestem sotet szinekkel a szemem olyan vad tekintetem lesz tole hogy a napra lehet nezni de ra nem:P
A youtubon meg sok ilyensmit talalsz ha pl beirod "make up tips"...
Én kihúzom felül és alul is, szempillaspirált használok utána. De pl. én nem tudok alásminkelni, mert ahogy kihúzom, mindig félremegy:)) Tehát a fülpiszkáló a legjobb barátom ezen a téren, és azzal az alapot is letörölném:(
Még azzal is tudsz játszani, hogy a szemhéjad belső ívén vékony vonalat húzol és az egyre vastagodik a szemed sarkáig (de ne brutál vastagra gondolj).
Szerintem hangsulyozni a legjobban sötét színekkel lehet és a tv-ben nem csak a szemhéjuk, hanem körbe az egész szemük ki van kenve. Pl. egy barna szeműnél elég jól ki tudja emelni a szemet: ránézel és csak egy nagy fekete folt:D
Szóval túlzásba se ess, és ne ijedj meg, ha nem jön össze az ív. Próba cseresznye
Az nekem is nagyon tetszik!....csak nem rajtam:(
Sok mindentol fugg...de en nem erzem ugy jol magam ha feketevel sminkelem igy...De en is szoktam fustos hatasura szurkenek,barnanak a kulombozo arnyalataival,es ugy jol all:)
Azt meg kifelejtettem hogy ha a szemet hangsulyozod akkor ne nagyon hasznalj ruzst ,hanem egy szep szajfeny is megteszi...Lehet neked jol allna az ha alol is kihuznad a szemed....nem tudom.Egyszer ulj le a tukor ele es kiserletezz szinekkel ,tussal stb ,es meglatod neked hogy tetszik ,hogy erzed vonzobbnak magad.
Sok sikert:)
Neked is olyan a szemed alakja kb mint nekem:)Elmondom en hogy szokitam sminkelni es megprobalhatod(en issokaig kiserleteztem amig megkaptam a stilust ami jol all...)
Szoval en ugy szoktam hogy teszek egy halvany barnas-rozsaszin szemhelyfesteket(ami kb 2 arnyalattal sotetebb a boromnel)es azutan folyekony fekete tussal vekonyan kihuzom a szemem de ugy hogy a szemem kozepetol kifele(nem a teljes szemet!)es a vege fele kicsit kifele huzom..Ez kicsit nehez amig megszokod hogy pontosan dolgozz a tussal ,de hamar bele lehet jonni:)A tust nagyon szeretem mert olyan "cicas"szemeim lesznek tole...Ja es azutan a szempillakat is kifestem egy jo minosegu szempillaspirallal(fekete!)En nem szoktam alol is kihuzni szemceruzaval mert en ugy latom attol meg kisebbnek mutat a szemem...Altalaban a vilagosabb szinek nagyobbitsak a szemet ,a sotet arnyalatuak pedig kissebbnek mutatjak.(ez a ruzsoknal is ugy van,a vilagos pl rozsaszines ruzsteltebbnek mutatja az ajkakat mint pl egy sotetbarnas vagy pirosas)
Na kb ennyi:)Remelem nem felejtettem ki semmit:P
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan tudnám eldönteni, hogy van-e Isten, illetve melyik vallás az igazi?
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?