Milyen ember nevet más halálán? (beszélgetés)
Pár éve a napi szinten horoszkóp, "jön a fogunk, mekkorát kakiltunk", ma milyen ruhában pózolok stb. típusú ismerőseimet sorban letiltottam, illetve leállítottam a követésüket.
Szinte megállt az idővonalam, mert csak ezek csacskaságaival volt tele.
OK. Köszi a linket!
Sajnos, van az az embercsoport a fb-on, ami az ilyen hírekre van rákattanva. Az index adminjának lenne feladata moderálni a bejegyzéseket.
Nézd meg azoknak az oldalát, akik szerinted ezen szórakoznak! Mind mentálisan, érzelmileg fejletlen.
Hozzám el sem jutnak az ilyen hírek, mert csak az ismerőseim bejegyzéseit olvasom. Ott is csak azokat, amelyik nem tömegesen osztja a zenei linkeket vagy a csillámos pónikat.
Teljesen igaz. Csak rákerestem és nem néztem a dátumot. Sajnálom.
De ezt a linkelést a fórumindító is megtehetné, hogy tudjuk már miről beszél.
Aki nem ismeri az előzményeket, engem is szar embernek gondolhat amiért tapsoltunk mikor elvitte az ördög szomszédasszonyomat. 14 évig keserítette az életemet a szó szoros értelmében. Mióta elment hihetetlen nyugalom van, mindenki más kedves, barátságos, komolyan mondom, azt hittem sosem érem ezt meg.
Milyen ember nevet más halálán? Az olyan, aki szenvedett amíg a másik élt.
Bárkivel előfordulhat szörnyű baleset. Ismeretlenül is sajnálom.
Nevetni? Azt nem tudok rajta.
További ajánlott fórumok:
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Híres emberek, kiknek vezetékneve egy népcsoportot, nemzetet, földrajzi nevet, (város.folyó. hegy...stb) jelent.
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- Szerintetek megérzi az ember saját halálának közeledtét?