Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni? (beszélgetés)
Á, semmi, csak, hogy milyen huzat van a szivacson?
De nem lényeg, attól nekem nincs! :))
A bolt, ahol vettem a matracot, nem árul párnát. A matracot is csináltatták. És ez gratis, és keveseknek adnak. Ezért csak akkor jutnak hozzá, mikor az ember, aki hoznáa / már 3-an vagyunk / a párnát, csak akkor jön a boltba, amikor máshová is megy Debrecenben. Siófokon van ez a cég, ami készítette a matracot.
Ilyen " egyszerű". Tudod,vettem volna már, de ki tudja, jó-e? a másik, hogy azt mondták, ez a matrachoz van "csinálva" . szarügy
Mert olyan okosak vagyunk! :))
Mindenhez értünk, nem vagyunk mi szakbarbárok:))
Akkor a varrásnál lesz egy pukli, ráadásul hova teszel annyi felsőt? A szekrényben összegyűrődik, mert nyomják egymást, tehát felvétel előtt újra kell vasalni:)
A raglánnál is ez a helyzet, bár én olyat nem veszek fel és nincs is. Akárhol is legyen a vállfa vége az kinyomja és ott marad a helye, tehát vasalni kell újra:)
Aham!
Büdös macska! :D
Teljesen felesleges. :)
Többek közt ezt szeretem a Hoxán: indít valaki egy fórumot mondjuk a hangyák csodálatos társadalmáról, s nem kell túl sok hozzászólás, és máris kikötünk pl. az űrkutatásnál. :D :d :D
Van egy trükköm: úgy teszem a felsőket vállfára, hogy az ujjbevarrásnál legyen a vállfa vége, így nem látszik a nyoma. A raglánujjúak pedig 5-6 cm vastag, lekerekített végű, békebeli fa vállfára kerülnek.
Persze, mert sasszemed van. :)
Szilvesterkor elmentünk itthonról, 3 éjszaka, szálloda. Na, én is napokig szenvedtem, hiába volt itthon a " csudamatracom" Csak feküdtem, bizisten már nagyon kellett volna kimenni, de alig bírtam rászánni magam.
Az anatómiai párnát december óta várom. Én oldalt fekszem, nem tudom, milyen lesz. :))
További ajánlott fórumok:
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Melyik ismert emberrel feküdnél le?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Az igénytelenebb emberek kiegyensúlyozottabbak?
- Milyen ember az olyan, aki tiszta higiénikus, de rendezetlen? Igénytelennek számít?