Milyen ember az olyan, aki tiszta higiénikus, de rendezetlen? Igénytelennek számít? (beszélgetés)
Hàt az èn hajam sem semmi, göndör es dús, hiàba fèsülöm 10 percig, vasalom belõvöm stb ahogy kilèpek olyan lesz mint a madàrijesztõè.... a ruhàkat ügymond utàlom, nem szeretek vasàrolni max ha muszàj, es a teljesen makulàtlanul összeillõ daraboktól fràszt kapok, akkor mindig teszek valami nem odaillõt magamra pl szegecses öv. Nyaeon djrekt zàrt cipõben jàok mert a làbam egy koz porszívó pedig nem izzad....sminket sem mindig rakok úgy èrzem nem nezek ki tõle màskèpp szempilla festès nem marad le soha....
Mègis minden nap fürdök, nyàron 2x is, a ruhàimat hasznalat utan mosom vasalom, fodraszhoz havonta jarok vèkonyítàsra stb tehàt nem gondolom magam igènytelennek. De akkor lehet az vagyok...
Fogszabàlyzàsról annyit hogy pl a ferjemnek nagyon nagy a res elöl ès ferde is, nem szüetèsètõl gyerekkoraban egy balasetbõl kifolyólag kitört 2 foga ami miatt eltolòdott a fogsora ès az elsõ 2 foga felig letört eleg szerencsètlenül,pótolva van de nem lehet húzatni....tuti mert az apja ès a keresztapja is fogorvos tehàt lenne aki megcsinàlja
Hogy mik vannak, ugye?
Ilyeneknél a fogszabályzás eltörpül, bár attól függ az is, milyen , mert egy kicsit "borzas" az még jó is lehet.
Egy kicsit én is ilyen vagyok. Bár a fogaimmal nagyon sokat foglalkozok, úgyhogy az a leírás nem illik rám:D De nekem például fölösleges megfésülködni, mert olyan a hajam, hogy hiába fésülöm meg, 5 perc múlva úgy néz ki, mint egy szénakazal. Úgyhogy most rövid. Nem vagyok precíz, nincs minden ruhám az élére hajtogatva, meg nem is sminkelem magam...úgyhogy a kérdése a válasz:nem:D
Amúgy a fogszabályzás elég drága, meg mag a fogorvos is, ezért ha így nézzük, a rendezetlen fogak nem biztos, hogy az igénytelenség miatt vannak...
Ne tessék viccelődni :))
Tök komolyan írtam.
Ez olyan , mint a jó csaj. Csak ki ne nyissa a száját!
Na nem a fogai miatt
Láttam olyat aki bokáig csinos volt.
De tovább ...
Mint aki 3 hónapja nem mosta meg a lábát.
Nem tudom, látni kellene. Nekem van egy ismerősöm, aki mindíg olyan, mint aki most jött a fodrásztól-kozmetikustól-ruhaszalonból, de ha belépsz a lakásába; mintha disznóólban lennél.
Én ezen akadtam ki. Lehet, nem a kérdésre válaszoltam.
Lehet, hogy nem milliomos.
Vízre, szappanra telik neki, de márkás ruházatra nem.
Vagy nem ad a divatra.
vagy számára nem fontos a külső.
Számodra mit jelent az igényesség?
Nem vasaltatom ki a ráncaimat, akkor igénytelen vagyok?
Vagy ha nem megyek el zsírleszívásra, akkor nem adok magamra?
Nem különösebben érdekel.
Nálam az alap, hogy naponta tiszta ruha és fürdés. A legminimálisabb alap.
Igen szerintem is kevés ez már.
Én is ismerek ilyen embert. Nem büdös alapból igényes,de mégis sokszor igénytelen benyomást kelt azzal,hogy nem figyel a részletekre.
Ma már kevés az, ha valaki minden nap tiszta ruhát vesz és megfürdik. Ez ugyanis alap.
A többi az igényesség.
Ne haragudj, nekem van olyan ismerősöm akinek, a ruhája mindig frissen vasalt, a haja beszárítva (mint aki fodrásztól jött), kifogástalan smink. DE 5 méteres körzetben nem tudsz meglenni mellette!
A ruhát nem mossa, csak használat után kiteszi "szellőzni", a haját vaxal, hajlakkal és minden egyéb "szutyereákkal" kezeli.
Ha látod azt hiszed, hogy egy "ápolt ember".
Az hogy valakinek a fogsora mennyire girbe-gurba, hiányos, ez sajnos a mai világban anyagi kérdés.
Nem mindenki tud 3-400 ezer forintot fizetni fogszabályozásra, fogpótlásra.
a csálé, hézagos fogak nem biztos, hogy egyben csúnyák is, a rendezett fogsor is lehet csúnya, ha olyanok a fogak :)
hiába tiszta valaki, ha ránézésre az igénytelenség, ápolatlanság benyomását kelti, ugyanolyan rossz, mintha minden szál haja belőve, talpig módiban, de piszkos és büdös
További ajánlott fórumok:
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?
- Kényes téma! Igénytelen család bemutatása
- Az igénytelenebb emberek kiegyensúlyozottabbak?
- Kicsi akváriumba igénytelen halat milyet vegyek kisfiamnak ajándékba?
- Ha valakinek van rendezetlen hitele a bank felé és van a nevén sz.autó akkor arra ráteheti a kezét a bank?Fontos lenne