Milyen ember az, aki kétszer is nősült de most is hűtlen? (beszélgetés)
Rájöttem a válaszra.
Kanos. :))))))))))))
...szeeeegény :D :D
Egy régebbi macskám, mikor gondos anya volt, úgy gondolta legjobb helyen a hálószobában lennének a kanapé alatt - hogy fértek be a kiscicák nem tudom :D :D - a kölykei.
Csak a nyavicskolásra lettem figyelmes - alig bírtuk kiszedni őket a kanapé rési közül. Persze az anya cica nem maradt bent, mert udvaros macska volt... de a kölykök jó helyen voltak - egy darabig :D
...hogy legyen már egy fórummal több....
És milyen macska az amelyik nem eszi meg az egeret??
Nemtől függetlenül becstelen.
A topicindító általánosságban kérdezett, így a válaszok is általánosak lehetnek csak.
...azért azt se feledjük, hogy van ilyen nőben is...
Mivel a nyitó semmi mást nem közölt az egészről, csupán feltevés vagy rosszindulat is lehet... Ez megint egy egyoldalú tény.Tény??
...értem.
Nem érint a téma és mert úgy néz ki nincs a fórumnak gazdája - a nóta idevágott.
..nem tudtam, hogy te jobban tudod :(
De legyen igazad.
További ajánlott fórumok:
- Aki kétszer született
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Elestem 2 hete és a bokán kétszer akkora, mint kéne és bokától lefele fekete. Nem voltam dokinál. Menjek?Eltörhetett?
- Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek?
- Miért nem lehet egy éven belül kétszer kérni a háziorvostól beutalót teljes vérkép laborra?
- Ki tudja mikor kapjuk a gyerekekre azt a pénzt amit évente kétszer szoktunk, talán gyerm.védelmi tám.?