Milyen egy ikrek jegyű férfi? (beszélgetés)
Ha ezt hamarabb olvastam volna :-)
Akkor mostl lehet, hogy bikaként nem lenne egy ikrektől gyerekem.
Egyet értek...
Amióta el akarom hagyni, azóra szeret.
Csak az a baj, hogy a szavát sem hiszem el, mivel amit mond, annak másnap képes az ellenkezőjét állítani, és nem érti miért nem bízok már meg benne. Sajnos van egy gyerekünk...
A párom ikrek. Ahogyan én is. Apukám is ikrek. Sőt egy napon születtek a kedvesemmel csak 24 év eltéréssel.:-) Édesapámnál tisztességesebb és becsületesebb embert nem ismerek. A lelkét kiteszi a gyermekeiért és a családért. Nagyon jó ember, ő egy nagy nyugodt mackó.
A párom hasonló. Nehéz felhúzni, de ha sikerül, ott kő kövön nem marad. Jó ember, segítőkész. Hogy gyökerek, jellemtelenek és ostobák lennének? Ehhez nem kell csillagjegy, menj végig hajnalban a villamoson egy szombati buli után, látsz ott elég jellemtelen idióta gyökér hülye gyereket mindenféle csillagjegy szerint. Ne általánosítsunk. Mint már írtam a hozzám 2 legközelebb álló férfi ikrek. És én mégis szeretem őket, és egyik jelző sem illik rájuk a lent elsoroltakból.
A volt pasim és az egyik legjobb barátom egy napon születtek. Ua az év, hó, nap. És annyira totál különböző volt a két ember... Persze mondhatnánk, hogy nem uabbam az órában születtek és más az aszcendensük, de ha igaz lenne a dolog, akkor valamelyest hasonlítania kellett volna a mentalitásuknak és a természetüknek. Nna, meg teljesen mást írt az alaphoroszkóp a rákról, mint az én érzéketlen, magába zárkózó expáromról.
Nna, azóta én nem hiszek a horoszkópnak
Huhh, tudnék írni olyan csúnyákat egy rák pasiról... :DD
Elméletileg nem azért volt problémás, mert az, de én mint rák, soha előtte rákkal nem kezdtem, és nem is tenném a jövőben sem. Két dudás effektus... :DD
Az én párom is ikrek.
A lelkét kitenné a babáért és értem.
Ostobák?? Nem kell általánosítani, talán csak te fogtál ki egy olyat...
Az én párom egy zseni. Alig egy éve ment el a távközlési területre dolgozni és máris a legjobb értékelést kapta. A régi munkahelyén is ő volt az agy. Nincs olyan probléma amit eddig ne oldott volna meg. Nagyon büszke vagyok rá. A humora mondjuk nem az igazi... De senki sem tökéletes... :D
Az ikrek pasik gyökerek.
Jellemtelenek, ostobák és selejtek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Ikrek jegyü ferfi milyen az ägyban?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- ....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén?
- Kos nő (ikrek szcendenssel) és oroszlán férfi (oroszlán aszcendenssel) milyen páros?