Milyen dokumentumokat kell csatolni a CSED kérelemhez? (tudásbázis)
4. icuri (válaszként erre: 1. - Dianna830823)
2016. júl. 5. 19:03
Szia!
Munkáltatóhoz kell beadni, ha a szülés napjától igényled az Igénylőlapot, születési anyakönyvi kivonat másolatot, TAJ kártya másolatot, lakcimkártya másolatot, kórházi igazolást. Ha a szülés előtt 28 nappal igényled, akkor csak az Igénylést kell beadni. Szülés után persze pótolni kell a többi okiratot.
3. Tavirózsa :)
2016. jún. 28. 09:18
Szerintem értelmezhető, ha figyelmesen elolvasod a tájékoztatót (főleg pedagógusként)! Egyébként az OEP oldalán találsz információt!
Pedagógusként pedig, mivel a munkáltatód rendelkezik saját kifizetőhellyel - ezért oda kell beadnod a papírokat!
2. dianna830823
2016. jún. 28. 08:52
Illetve ha pedagógusként dolgozom hová kell benyújtani a kérelmet?
1. dianna830823
2016. jún. 28. 08:51
Milyen dokumentumokat kell csatolni a CSED kérelemhez?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt szeretnék igényelni. A kérelemhez kell csatolni jövedelemigazolást vagy én töltöm ki a kérelmet?
- Hogyan kell megnézni egy dokumentumnál, hogy hány karakteres?
- Hogyan lehet pdf dokumentumot cd-re írni?Milyen átalakító progi kell hozzá?
- Egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásához milyen dokumentumok kellenek, és hol kell kérelmezni?
- Újraírható CD-n van. Először szeretném újraírni. Nem tudom kitörölni a rajta lévő dokumentumokat. Hogy kell?