Milyen búcsúbeszédet mondanál a szülők nevében a tanító néninek 4. osztály végén? (tudásbázis)
7. Prücsi
2010. jún. 15. 16:33
Nincs valakinak valami jól megfogalmazott szövege? Bár bajlódok a szövegemmel épp, de hátha tudok ötletet meríteni.
6. Icus
2007. jún. 18. 08:11
Én azt mondtam, amit hirtelen gondoltam. Párpercel előbb kértek meg a szülők, hogy mondjak néhány szót a nevükben. Így ugyan muszájból, szóltam, de a saját véleményemet mondtam el. Voltak jó dolgok is benne, voltak rosszak is. Szerintem ez aígy jó. 4 év alatt sok jó és sok rossz dolog történt. Nem kezdtem el vádaskodni, igyekeztem a szép emlékeket és a pozitív dolgokat kiemelni.
5. Loni
2007. jún. 18. 07:02
Muszájból mondanád, mert az illem stb megkívánja vagy valóban kedvetletd/kedveltétek a tanítónénit?
4. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 3. - Pintyo)
2007. jún. 18. 06:13
Nincs mit, idaig jutottam, mert nem tudom, akarsz-e nekik kellemes nyarat kivanni, szeptemberben ujra a kezeikbe adni a csemeteket... remelem sikerul valami jot osszehoznod!
3. pintyo (válaszként erre: 2. - 1a50c86bb0)
2007. jún. 17. 22:49
kószi a válaszodat
2. 1a50c86bb0
2007. jún. 16. 16:53
Tisztelt Tanarok, Nevelok!
A tobbi szulo neveben megragadom az alkalmat, hogy megkoszonjem az elmult ev soran a gyermekeink irant tanusitott turelmuket, segitokeszseguket, aldozatos munkajukat...
1. pintyo
2007. jún. 16. 16:09
Milyen búcsúbeszédet mondanál a szülök nevében a tanitónéninek negyedik oszt. végén?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Írj olyan ételeket, édességeket, amelyeknek a nevében város vagy ország szerepel
- Gyerekek, akik most kezdik az első osztályt
- 3. osztályos lett a gyerekem
- Szerintetek ciki 12. osztályban terhesnek lenni? Mennyire nehéz úgy tanulni?
- Iskola második osztály és akik már tapasztaltabbak