Milyen az ideális férfi szája? (beszélgetés)
Se vékony, se vastag, de az összkép a fontos.
Én is inkább a kezét nézem meg.:D
Meg a lábait, seggét, szemeit...mindenét.
Látom, szeretsz kekeckedni.
Jogos amit írsz, de ez esetben nyilván az ajkakra értjük.
Szájra puszit is gyakran említik, de akkor is csak az ajkakat pusziljuk meg. És arra is gondolunk! ;)
Itt:
Én annyit tudok csak, hogy bár a szép külső mindenképpen vonzó, de az is biztos, hogy én csalódtam már nagyot egy jó külsejű emberben (nem csak férfiban), és kellemesen egy nem túl vonzóban.
És itt most nem (csak) a szerelmi dolgokról beszélek. Mit érdekel, hogy szép valakinek a szája, ha a mondanivalója gáz?!
Biztos, hogy nála bevált ez a gyakorlat. Különben miért írná? :D
Én is el voltam ájulva a férjem kezeitől, amikor megismertem. Nemcsak a külalak, hanem ahogyan használja önkéntelenül is, beszélgetés közben, vagy valamilyen tevékenység során. Sokat elárul a viselőjéről. Az intelligenciát igen, a szexualitást inkább csak feltételezi az ember. :)
nos nem a száját nézzük senkinek, hanem az ajkait..a száját csak ásítás, és ordenáré röhögés közben lehet vizsgálni..
kevés férfi dicsekedhet vonzó rajzolatú ajakkal..
a szája már veszélyesebb..abba beletekintve lehet látni a foghibákat, és érezni a száj bukéját(ha van)
szóval ajak..
Én egész pontosan a kezét nézem egy pasinak.
Remekül lehet belőle az intelligenciájára. meg a szexualitására következtetni.
Legyen foga és ne legyen büdös, először.
Másodszor kinek mi tetszik, egyén függő:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az ideális férfi?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Nők válaszoljanak: Milyen az ideális férj?
- Mit jelenthet ez a férfi szájából elhangzott mondat és miért fogalmaz pont így?
- Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely?
- Egy 178cm magas férfinak mennyi lenne az ideális csípő és derék méret?