Nők válaszoljanak: Milyen az ideális férj? (beszélgetés)
Meg tud csinálni minden ház körül felmerülő munkát...:)
Sajnos az ilyenekből manapság már csak nagyon kevés van...
Sorrendbe szedve:1 :bejöjjön a külseje(mert amikor megismerkedik az ember, az az első ami szembeötlik)
2:Udvarias,kedves,előzékeny
3:humoros,lehessen vele jókat nevetni
4:Megértő,ha magam alatt vagyok meg tudjon vigasztalni
5:nagyon jó legyen az ágyban,szeressen szexelni(sokat,sokat,sokat...)
6:hűséges,én legyek számára alegjobb nő...
7:lehessen vele bulizni
8:és nagyon-nagyon szeressen
9:szeresse az állatokat,és a gyerekeket
10.kiegészítsük egymást.
Az én párom ilyen,ezért vagyok vele...hi-hi
De mégis! Ezt találtam az egyik oldalon.És rá kellett jönnöm ,hogy 95 %-ban a férjemre illik.Nekem Ő az ideális!
Az átlagos megjelenésű férfi megbízhatóbb, alkalmazkodóbb, szorgalmasabb, értékesebb, mert csakis belső értékeinek segítségével harcol a kegyeidért.
Talán nem jelenik meg malomkeréknyi vörös rózsacsokorral, de télen segít elhányni a havat, nyáron felkapálja a virágágyadat és még a házimunkában is segít.
Igaz, csak kívülről látott még Mercedest – de van egy Suzukija, amit bármikor meg tud javítani.
Nem hív meg luxusvendéglőbe vacsorázni – viszont szívesen áll saját maga a tűzhely elé és nem ijed meg a mosogatástól sem.
Nem akar mindenáron karriert csinálni – hanem esténként mindig otthon van, hogy kényelmesen elüldögélve vagy beszélgetve a családdal töltse az időt.
Nem olyan acélos a teste, hogy megforduljanak utána az utcán, – a szabadidejét ugyanis inkább otthon tölti, és nem a fitness-stúdióban.
Vagyis az átlagos ember egyáltalán nem is átlagos. Ismeri a képességeit, tudja, mire alkalmas – és ez teszi egyéniséggé.
Az ideális férfi (ritka, mint a fehér holló)
Testileg hódító Apolló,
Erős, mint Herkules,
Izmos, de nem túl termetes,
Szellemes, az ész nála mindig
Tettre kész,
Ékesszóló, mint Demosztenész,
ÁM, HA NEM ILYEN,
Minimum megértő legyen,
Értse a női lélek titkát,
Rossz napjai legyenek ritkák.
Legyen bája, melynek nyitja,
Hogy tárcáját előttünk megnyitja,
Humorral törődjön,
A sok női szeszéllyel,
S hagyjon aludni minket minden éjjel.
De, ha kell, vállalja a harcot,
Ne éppen velünk valljon kudarcot.
Ám, ha semmi sem jön össze végül,
Legalább vegyen feleségül.
:DDDD
Nekem csak egyetlen egy elvárásom van,úgy szeressen ,amilyen vagyok,mert én is ezt teszem:)))))
Ja, kifelejtettem Billy Zane-t és Bill Pullmann-t:) na, ebből a keverékből vajon milyen hapsi születne?
...bár a férjemet nem cserélném le rájuk, de azért kíváncsi lennék, mi sülne ki belőle?
Érdekelje az én lényem,figyeljen rám.
Legyen képes kompromisszumot kötni.
Hagyjon teret,ne korlátozzon.
stb...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az ideális férfi?
- Milyen egy ideális női alak? Mondjuk centikben mérve?
- Milyen az ideális derék és csípőméret?
- Szerinted milyen az ideális feleség, társ?
- Férfiak válaszoljanak: Milyen az ideális feleség?
- Milyen az ideális beállítás egy digitális fényképezőgépen, hogy a lehető legtöbb kép férjen a memóriakártyára, jó minőségben?