Milyen az ideális derék és csípőméret? (tudásbázis)
Most ez érdekes,mert én sosem mértem egyiket sem.Nadrágot is találomra,próbálással veszek.
Ha megkérdeznék én csak pislognék.
Sosem érdekeltek ezek a számok,csak hogy ránézésre jó legyen.
nekem pl bazi könnyen megy a csípőre hízás :)))
de amúgy az alkati kérdés (sajnos) hogy ki hova hízik.
nem hiszem, hogy feltétlenül erőltetni kellene mindenkinek a 90-60-90-et, mert aki nem a klasszikus homokóra alkat, az az életben nem tudja elérni plasztikai műtét nélkül ezeket az arányokat.
az idealis meret a 90 60 90
vagyis mb:90 ,derek:60 es csm:90
Csípőre lehet valahogy hízni? :D Nekem 79 cm
derék 63
mell 84
168cm/50kg
19 éves
mázlista :)
55 derék? Az jó vékony.
köszönöm,aranyos vagy:)
sokára:(ha minden jól megy és nem bukom semmiből(10vizsgám lesz)akkor június 24,ha bukom,akkor rá kell húznom egy hetet...
Szurkolok a vizsgakhoz! Mikor lesz az utolso?
Orulok, ha motivaciot jelentek a szamodra!:))
Lemértem és pontosan 30 cm a különbség a derék a csípőkörfogatom között :)
Az arányok már megvannak, mostmár csak le kell faragni belőlük :)
Nekem a csuklom korfogata 14cm, a derekam 57 cm, a csipom 87...fogalmam sincs, hogy ezek idealis meretek-e, de en jol erzem magam veluk!:)
Egyetertek az elottem szolokkal: az osszhatas a fontos. A gitar-, vagy homokora forma keltesehez valoszinuleg kell lennie olyan 20-25 centi kulonbsegnek minimum a derek- es csipokorfogat kozott.
Gondoltam. :DD
Midettől függetlenenül, egy nagyon okos osztálytársam anyukájának az orvosának a tesójától hallottam a hírt, miszerint a csukló 4*-e a derék. Tehát tessék komolyan venni. :)))
73mb /63db / 72 csb -gel mentem férjhez 25 évesen, amire a férjem azt mondta, hogy mindig is széles csípőjű nőt akart....
Tehát ő a 72 cm-es csb-et szélesnek tartotta...
Onnan már csak -8 cm !!! Nem lehetetlen... Csak baromi ritka.
A hétszázát:D:D
Durva lehet 64es csipő:D
De szerintem csak félreírás történt!:)