Hölgyek! Legszebb álmaitokban a szeretett férfi milyen helyen, időben, és körülményben kéri meg a kezedet? Milyen lenne az ideális hely? (beszélgetés)
köszi.
:)
Egy hajón, szakadó hóesésben(ez már nem a hajón természetesen)pl...nekem ezek tetszenének..de ez én vagyok.
Nekem anno egy játszótéri ping-pong asztalon kérték meg a kezem, a csillagos égbolt alatt, és így is nagyon emlékezetes maradt. Pedig még gyűrű sem volt. Csak utólag...
Valszeg tényleg a megfelelő pillanat számít...
Szerintem,hord magadnál a gyűrűt és amikor úgy érzed,hogy itt a pillanat,tedd meg.
Nem hinném,hogy a hely bármit is számítana.
OK, Erre nem igen tudok reagálni, ha sör mellett kérnék meg a kezem, biztosan lefagynék.
Nem vagyunk egyformák.
De a lényeg a szerelem, és ezúton is:
Sok Boldogságot! :)
nekem megkérték egy éttermeben egy korsó sör mellett, teljesen ideális volt.
:)
Tipp: Én elvinném egy szép hétvégére valahová, a hegyekbe, és ott keresnék rá alkalmat.
Kellemes hangulat, kiszakadna a hétköznapokból.
A lényeg, kedves Férfiak, hogy mincurka ízléstelen gyűrűvel ne állítsunk életünk párja elé.
Adjuk meg a módját! Szép, ízléses, nem kis kő, kicsit antikos stílusban. Had érezze magát a leendő feleség hercegnőnek, és elégedetten mond igent :)
Azért irtam azt a kérdést, hogy minnél több dolgot megtudjak erről, és hogy megtudjam lepni majd a barátnőmet :P
előre is köszi mindenkinek :D
További ajánlott fórumok:
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Apukámnak emlék szeretettel....
- Létezik olyan, hogy egy férfi több év(7év) után is szeresse azt akit egykor nagyon szeretett?