Milyen autót nyernél szívesen...? (beszélgetős fórum)
ha megnyerném bármilyen lehet, úgyis eladnám,
szeretem a mostani autómat
Külön exta köszönet érte!
Én amúgy "anyós" vagy normális nevén jobb eslő utalülésen (ez a baleset bíztonságileg legveszélyesebb (igen), de legaláb elfér lábam. (Igen amíg, van. Remélem legalább életem végig, és utáma amíg elporladok.)
Felőlem.
Én egy konkrét bejegyzésre reagáltam, és a szerzőnek szántam a mondandómat. :)
Nővérkém, 20 millás autó nekem csak akkor köllene, ha továbbértékesíthetem, vagy próbavezetésre. Egy ilyen verdával képtelenség beleolvadni a tömegbe. Meg is őrülnék, ha állandóan a figyelem középpontjában lennék. Inkább álljunk össze családilag, és osszuk szét a nyereményt, még így is kijönne belőle néhány szerényebb, de azért büszkén vállalható, korábban érintetlen masina.
Ha szeretett Menyusunk esetleg túléli a kórt – jelenleg nagyon bizonytalan a helyzet -, akkor mind az öten választhatunk egy négymillás járgányt, nem rossz az. Ha mégsem olyan bivaly a szervezete, mint azt hittük, akkor 5 milla per fő, és jöhetnek azok az extrák. :))
Köszönöm a válaszokat!
Márkára, típusra, színre, váltóra motorra és amit fontosnak látsz megírva.
Vannak persze még amerikai modellek ahol a szervíz költség, és japán import autok ahol meg a alkatrséz költség megsporolása, Nagy könnnyebség azért: "teljes körű szervizzel és minden más költséggel"
1.) "Te milyen autót nyernél szívesen, teljes körű szervizzel és minden más költséggel, biztosítással öt évre, kb.~20 milliós autók közül?"
Költség mentesemen ott lévő, csak a te (és párod használatodra) lévő autót visszaadnád null kilométerrel?
vagy
bicikli - mint valami szelng??
További ajánlott fórumok:
- Milyen ruhát vásárolsz szívesen turkálóba?
- Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy...
- Milyen témájú cikkek keltik fel az érdeklődéseteket? Miről olvasnátok szívesen?
- Tudnátok nekem segiteni használtruhával? Megszorultunk, szivesen elfogadnék bármilyen ruhát.
- Ki milyen tanfolyamot végezne el szivesen?
- Milyen műfajú könyvet olvasol szívesen?