Szia! Vannak olyan jópofa szöveggel ellátott matricák, amit a hátsó szélvédőre szoktak ragsztani! Én ilyenekkel találkoztam eddig:
Ha ezt el tudod olvasni, akkor túl közel jöttél !
Ha nagy leszek Ferrari leszek!
Apám vette... Oszt???
Vagy vannak tapadókorongos táblácskák is, amit az ablakra is kirakhat belülről, persze! A legjobb, amit láttam: Nyasgem! felirattal volt :)
Ha van valami nagyobb piac a közeletekben, ott biztosan találsz ilyeneket. Olyanra gondolok, ahol a ruhaneműtől a szerszámig mindin van! Itt nálunk nyíregyen KGST piacnak hívjuk, de ez nem biztos hogy sokat jelent Neked. :) Üdv, Judit
Jó, hogy ilyen hamar kapok válaszokat!:) Köszi nektek!:) Marcianyu: ez nagyon jó ötlet!:)p Ebben a formában erre még nem gondoltam!:) bnedora: a kulcstartó már sajnos megvan neki:( De sapija még nincs!:)Köszi az ötleteket!:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.