Páromnak szülinapja lesz. Mit vegyek neki? (beszélgetős fórum)
Meglepkek.hu?Ezt nagyon ajánlom.
Na meg a szexi fehérneműt irdatlanul szexi topánkával... Sok olyan internetes oldal van, ahol különbző szexi ruhák vannak, (amiket a legtöbb ember azért utcára nem venne fel), illetve ahol kifejezetten "szexizős" fehérneműk vannak, jelmezek stb.
Nagyi nincsen, és nagyon keveset van velünk. :( Sajna Pesten dolgozik, reggel megy, este jön. De a kondibérletnek is tuti örülni. Régóta szeretne menni...
A piros masnit beiktatom, miután Kis Drágám elaludt. :)
Kap majd tortát, meg fini vacsit, és rendelek neki valami ajándékot, ami Kicsire emlékezteti. :) A kondibérletet meg meglátom még... :)
Köszönöm az ötletetek! :)
Ugyan szervezést igényel, de nem tudod elhívni valamelyik nagyit? Akár a párod tudta nélkül...az lenne csak a meglepi!
Mire hazaér a melóból, ott a babysitter, Te meg kicsípve, csinosan, indulásra készen.
Piros masni, ami körbe van kötve rajtad.... a többit rád bízom!!! ;)
Csak a picire tessék vigyázni!!!
Ha sokat van veletek és sokat segít a baba mellett is, megérdemelhet egy kis extra kimenőt. Vagy szervezz a tudta nélkül a barátaival egy pasi-estét, vagy - egyéb más ajándék mellé - kaphat pl. "kimenő kupont". Ennek inkább humoros jelentése van. Ha elege van egy kicsit, beválthat egy kupont egy sörre a barátaival.
Persze ilyen ajándék esetén nem árt, ha viszonzásul Te is igényelhet néha egy kis szabadidőt. A pici baba mellet, hidd el, csak jót tesz!
Gyertyafény, vagy közös vacsi, sajna nem megoldható, max itthon. Nincs kire hagyni a picit.
Én is valami fotós dologra gondoltam, mindjárt nézem a linket amit Venezuela küldött. :)
pont ezt akartam én is javasolni :P
szerintem a graviroztatás személyes üzenettel vagy közös fotóval is szép ajándék
Valami személyes ajándék?
Digitális képkeret a pici képeivel? Vagy nincs még képlejátszós kulcstartó???
Párommal több mint 8 éve vagyunk együtt, februárban megszületett a mi kis csodánk is.
Már minden "sablonos" dolgot megvettem neki, Pénztárca, karkötő, nyaklánc, kulcstartó, műszaki dolgok... és egyszerűen nincs ötletem. A helyzetet az is nehezíti, hogy itt nem nagyon van lehetőségem nézelődni, vásárolgatni, Pest meg röpke 70 km-re van. Tehát valami olyasmi kellene, amit neten megtudnék rendelni.
Örömmel venném, ha ajánlanátok ilyen oldalakat...
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)?
- A páromnak szülinapjára szeretnék egy fotósorozatot készíteni. Hogyan zajlik egy ilyen fotózás?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Mit vegyek egy 12 éves fiú szülinapjára? (kb.1000 Ft értékben)
- Pénteken barátokat várunk, mert páromnak és az egyik haverjának lesz szülinapja. A fickó vega. Milyen kaját ajánlanátok, ami húsmentes?