Milyen anyagnak hívják a fürdőruha anyagot? (beszélgetős fórum)
Hello !
Megkérdezhetem hogy a flitterezést,gyöngyözést a ruhára kézzel teszed fel,vagy varrógép segítségével?
Ill. Nemtudod véletlenül hogy a varrónö nálatok milyen tipusú varrógépet ,öltést használ a hastáncruhákhoz?
Én a fiaim táncruháját szeretném elkészíteni de,egy kis segítség kéne ,hogy milyen gépet érdemes venni ?
Nagyon megköszönöm ha válaszolsz,köszi. :)
Szilvi
Szia Meezy! :-)
Bocs hogy csak most válaszolok de azóta nem jártam ezen a topikon!
Szóval a ruhát magát nem én varrom hanem varrónővel varratom,ő interlockot és fedőzőt használ,én a hastáncos ruha flitterezését,gyöngyözését csinálom, a melltartót pedig bevonom a fürdőruha anyaggal,de mivel alatta ott van a melltartó is,így azt már viszi az én hátartási varrógépem is.
nem nagy dolog,csak a háztartási gép nem viszi..ezért varrják interlock-al,3-4 vagy 5 szállal,selyem varró szállal,mert az rugalmas,viszont a háztartási gép utálja...
nem bántani akarlak,csak megóvni,nehogy leszakadjon rólad,aztán ott állj megfürödve,szét repedt gatyában...
Én is most vadásztam de sehol nem kaptam a környékünkben,én csak simán mondtam,hogy fürdőruha anyagot keresek,szerencsére a neten találtam egy helyet ahonnan lehet rendelni de végül vettem egy fürdőrucit.Remélem te több szerencsével jársz.
Elküldöm a linket.