Milyen a vibráló péniszgyűrű? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Feelz Toys Muvee vibrációs péniszgyűrű eladó. Budapesten személyesen is átvehető, egyébként posta.
A termék eredeti csomagolásában van.
Nos! Örömmel jelentem, többszöri próbálgatás után kiderült, nem is olyan rossz. Persze különleges örömöt nem okozott, de még előfordul, rájövünk hogyan, s mikor is kell használni.
igen a kikapcsolás nekünk is jobb volt hehe
Egy hölgy ismerősöm mesélte, neki nagyon tetszett, élvezte, gondoltam megér egy próbát. Hát, a párom nem értékelte különösebben, még azért egyszer nekifutunk, talán rájövünk a nyitjára. Komolyan mondom, jobb volt, mikor kikapcsoltuk.
Nagyon nem jött be a dolog...
ja egy nagy szar mondom szóval nem vagyok egyedül
Mi is kipróbáltuk, de nekünk sem jött be:)
A másikat elajándékoztam (bontatlanul) egy barátnőmnek, aki ódákat zengett róla:))))
Mi kipróbáltuk és engem kifejezetten zavart. Ja és el is szakadt :D Pedig nem kellett nagyon nyújtani.
igen tudom miről beszél ez egy nagy szar nem jó sémire vibrációs gyűrűnek hívják
Azt természetesen elfelejtettem: Az a bizonyos vibrációs szerkezet volt használva.
Sziasztok hölgyek!
Van e valaki, aki már használta, élvezte e szerkezet örömeit. Én ma próbáltam ki először, nem voltam elragadtatva, többet vártam tőle, a párom sem élvezte igazán. Nem tudunk még valamit? vagy nem mindenkinek válik be? Várom a hozzászólásokat, tapasztalatokat.
Nekünk is iylen többszörhasználatos van, mi 2500-ért vettük anno. De ebben lehet elemet cserélni;)
A páromnak nem igazán jött be, de nekem tetszett használat közben. Szerintem érzéki ahogy a péniszre téve rezeg.
Hát kezet foghatunk,mert én sem hallottam még erről,csak a hozzászólásokból jöttem rá,hogy miről is van szó!
állítólag nagyon vicces :)
Kb mi is igy reagaltunk az egeszre:)
Semmi különös,egyszer probáltuk ki.
Nem akkora nagy bummmmmm...
Nem rossz, de inkább vicces. Mi végig röhögtük... :D Igaz ittunk is picit.
mennyiért vettétek?azt ami többször is használatos? már egyáltalán nem tudjátok használni?:-/
mi vettünk olyat,ami többzsör használatos-sexshop-ban-csak épp a harmadik után lemerült az elem,és sehogysem tudtuk kicsrélni,és eltört a pöcök része. de amúgy hasznos kis kütyü:D
ez a gyűrű csak 1x használatos csajok???
nem értek veled egyet a párom szóval...
a párom szó sokkal bensőségesebb mint a feleség vagy férj.
MERT: attól, h vkinek férje vagy felesége van azt attól még nem biztos, h a párja is.
sokkal bensőségesebb ha páromnak szólítanak vagy mondanak.
Újabb tapasztalatok??? :P
Tescoban kifutó termék, 800 ft egy óvszerrel, Lifestyle. Ha még valaki rá akar startolni, hajrá :)
vegyetek egy rendeset szexshopba, de neten is lehet rendelni. Nem drágábbak, de többször használatosak (nem szakad el :-) ), csak elemet kell cserélni benne...
mi már egy párat elhasználtunk, és tényleg nem hiába van rá irva egyszer használatos, el is szakad, de jó, már többször vettünk.
Megkétszerezi a csúcson töltött időt :))))
Csak ajánlani tudom!
Nyugodtan kipróbálhatod:)Ha eddig nem volt szükséged ilyesmire,meglátod,a párod odáig lesz érte,és tényleg nagyon jó dolog.Annyira..teljes:)
Gőzöm sincs, még szerencsére nem volt ilyenre szükségem.
További ajánlott fórumok: