Milyen a TeveClub-on való datolyarendelés? (beszélgetős fórum)
Sziasztok Tevéstársak!
nekem kicsit elvette a kedvemet ez a datolyásdi. Mobilról "vettünk" datolyát szülinapos ajándékként. Hatot kaptunk, ebből elhasznált a leányzó hármat, a maradék három reggelre eltűnt nyomtalanul. Miután üzemeltetéssel kapcsolatos levelünkre sem válaszoltak, ezt már nem említettem meg. Így párnaponta jön egy levél, hogy hiányol a tevém. Elméletileg gondozásra, törődésre tanítaná a gyereket a játék, de a rendszeres látogatás miatt félek, hogy függőségbe vinné az ifjúságot. Tehát nem preferálom. Sőt!
(mennyi idő után múlik ki a szegény pára?)
Nem arra találta ki a " gazdája " hogy a gyerekeket arra ébresszük rá, egy élőléányről gondoskodni kell.
Van egy kutyás, volt is egy darabig. De nem értem rá állandóan rajta lenni és kipurcant....
Nálunk a " hodito " megy. Ha vipet küldök egy országnak, sok mindent be lehet állitani a helytartóba, és ha nem vagy gépnél, " dolgozik " helyetted.. Mi esetünkbe nincs akkor reklám!! És valóban ezekből a Ft-okból tartják fenn ezeket az oldalakat.
Én is csak kicsit értek hozzá, ha a párom mondja, megkér adjam el a fölös " embereket " legyen pénze az országnak, tudom mit kell csinálni. Előrelátó gondolkodásra késztet szerintem. És kb nekünk is 600 Ft /hó.
Nem tudom, mit nem értesz ezen???!!! :)
Vannak emberek, akik jól felmérik a helyzetet és pontosan tudják, hogy van, aki képes virtuális datolyát valódi pénzen venni a virtuális tevéjének, hogy az virtuálisan, az oldal fenntartója pedig valóságosan is boldog legyen.
Válság van, tehát a virtuális datolyával embertársainkon is segítünk. Ráadásul, aki rendeli, még örül is annak, hogy a virtuális tevéje is boldog.
Tudod, egy virtuális tevét nem kell takarítani, csak gombokat kell nyomogatni és datolyákat rendelni neki.
Remélem, minden világos lett. :) Bár az meg számomra rejtély, hogy hogy lehet egyszerre ennyi embert bepalizni. Mindig elcsodálkozok ezen és irigylem azt, aki kitalálta. Mert ha van igény a virtuális teve virtuális datolyájára, akkor ezt az igényt ki kell elégíteni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ember valójában Edward Cullen?
- Milyen álmodat valósítanád meg, ha valaki adna neked 500.000 Ft-ot?
- Retro zenei válogatásba a 80-as évek zenéiből. Milyen zenéket és előadókat tennétek bele?
- Milyen állat való egy 7éves kisfiunak?
- HAngszálam 3 hónapja rekedtes, néha el-elcsukló hanggal. Valószínűleg túlterhelés miatt (edző vagyok)? Valamilyen tipp javításra?
- Akinek van TeveClub-ja itt a helye!!