Milyen a petevezeték átjárhatósági vizsgálat? (tudásbázis)
Szia. Köszi a választ,de nem lehet,hogy az volt mivel 7 napig tartó vérzésem volt ami inkább mensinek tünt. Jövőhéten ugyis mennem kell a dokihoz ugyhogy választ fogok kapni a kérdésemre.
Azért köszi.
Szia!
Nekem az átjárhatósági másnapján volt egy kis vérzésem,aznap csak a jód amivel fertőtlenítették a hüvelyemet folyt ki belőlem,ami barnás pecsételéssel járt.Nem lehet,hogy neked is ez volt?
Látom kicsit régi a kérdés irányomba, a válaszom, de igen!!!
Két gyönyörű gyerek boldog anyukája vagyok!!!!!
Rinike!
Neked először is gratulálni szeretnék a pocaklakódhoz.
Megmondom őszintén kicsit félek,mert hétfőn már felkészültem az egészre és kiderült,hogy majd csak pénteken lesz hely a röntgenen.Most megint úgy vagyok,hogy félek.De úgy nyugtatom magam,hogy a szülésnél nem lehet rosszabb.Remélem.Neked bent kellett maradni amikor csinálták?Nekem azt mondták 1 éjszakát bent kell.
Pmjudit!
azóta nem estél teherbe?Mikor csinálták neked?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem fájt az átjárhatósági. Ez a kontrasztanyagos volt, hüvelyi Uh-val figyelték. Nekem az egyik oldalon el van záródva. Másnap kicsit véreztem is.
Ja és nagyon-nagyon szomjas voltam utána. Nem tudom mi az oka, de ezt már mástól is hallottam.
Szóval fájt, de természetesen ki lehet bírni, nem kell nagyon parázni.
Szia Szamó!
Ma voltam bent időpontegyeztetésre a dokimnál.Pénteken megyek átjárhatóságira,előjegyeztek.
Veled mi újság?
Sziasztok!
Hát sajnos nem kell tesztelenem,megjött :-((((
Most nagyon le vagyok törve........
Jujjj, de jóóóó!!!!!
Nagyon örülök a jó hírnek!
Most aztán tényleg vigyázz magadra! Próbáld a lurkót nem emelni.....Ezen kívül szerintem csak az marad, hogy amikor van 2 perced pihenj le. (ha van 2 perced)
Én úgy oldottam meg (igaz, nem 2,5 éves a fiam), hogy olyan játékokat találtam ki, amivel lehet a szobában feküdni a földön vagy asztalnál ülni. Pl: társas, kártya, gyurma, rajz, hajtogatás.... Ha már csak pár percet szerzel így magadnak már az is jó!
Remélem szombaton szép zebrásat pisilsz :-))))))
Szorítok!!!!!
Na ittvagyok.Az a helyzet,hogy 2 hete mikor voltam ultrahangon,akkor mindkét oldalon volt 1-1 szép érett tüsző.Most csak a jobb oldaliban van,az meg is repedt azt mondta,elég nagy az esély rá,hogy ott lakik valaki.A bal oldali felszívódott,eltűnt.Azért van a pecsételő vérzés,mert felborult a hormonháztartásom.De hogy mitőt az passz.Megemelte az utro adagot 3-szor 1-re.Meg sok pihi,semmi megerőltetés,emelgetés.Szombaton kell tesztelnem.Ha mégis megjön akkor me kell csinálni az átjárhatóságit.
Hát ez van,most nagyon vigyázok magamra,nehogy baj legyen.Habár ez egy 2,5 éves lurkó mellett nem lesz valami könnyű.
Nagyon várlak a fejleményekkel!!!!!
Teljesen együttérzek veled! Az én fiam most volt 5 éves, decemberben volt átjárhatóságim. Én is császáros voltam, de kiderült, hogy szerencsére mindkét oldal átjárható! Nekem is kontrasztanyagos volt (bár olvastad...), ne izgulj!
De hátha nem is kell!!.....!!!......
Majd gyere és írj!
Most beszéltem a dokimmal,azt mondta menjek be megnéz ultrahanggal.Hát remélem nem lesz nagy baj.Kicsit félek.
Hát azt nem tudom melyik fajtát fogja csinálni ha szükség lesz rá,annyit mondott,hogx kontrasztanyagot fecskendeznek a petevezetékbe és ultrahanggal figyeli,hogy átjárható e,mert 2,5 éve volt eg császáros szülésem és azt mondta,hogy elég gyakran előfordul utána összenövés.De most abban reménykedem,hogy este jót fog mondani és nem lesz erre szükség.Majd írok,hogy mit mondott.
A gyógyszerre nem tudok neked mit írni, sose szedtem..... Sajna nem tudom, hogy mitől jöhetett meg..... A doki biztosan mond majd valami okosat!
Az átjárhatóságitól pedig ne félj! Ügyesen túl leszel rajta! Lehet tudni, hogy melyik fajtát csinálják neked? És mikor?
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok,fogalmam sincs mit tegyek.Még van 7 nap amég szednem kell az utrogestan-t és ma reggel megjött.Szerintetek szednem kell tovább ?Fogalmam sincs miért jött meg,hisz nem kellett volna még,majd csak jövö hét vége körül.Eddig mindig késni szokott 2-3 hetet,így még nem voltam.Most nagyon meg vagyok ijedve,mert mennem kell átjárhatósági vizsgálatra,pedig azt hittem megúszom.
Ne izgulj, nem vészes! Mint írtam, inkább kellemetlen, ciki, vacak..... Nekem kicsit sem fájt, bármikor megismételném, ha kellene!!!!!
Remélem azért nem kell menned.....:-)))))))))
Egyszerű! Rákattintassz a nevemre és kiadja az adatlapom. Ott az interaktivitásra klikkelj és ott már meglátod a naplót: Mikor jön a kistesó? címmel. klikk. ott már csak meg kell keresned a sorszámot.....
Vagy: A portál főoldalán "naplók" között beírod a keresésbe.
Szia!
Nekem is volt, tavaly decemberben. A naplóm 54. bejegyzésében leírtam részletesen, ha van kedved olvasd el. Kibírható, inkább kellemetlen, mint fájdalmas! Bármikor megismételném, ha szükség lenne rá!
Sok sikert a babához!!!
További ajánlott fórumok:
- Petekevezeték átjárhatósági vizsgálatra kell mennem. Kinek volt már ilyen? Tapasztalatok?
- Petevezeték átjárhatósági vizsgálat, tapasztalatok
- Átjárható petevezeték, van pé csak épp kevés a sárgatest és nem jön meg. Duphastont kaptam. Ez segit, hogy rendbe jöjjek?
- Holnap megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, mire számítsak?
- A mensi 4. napján megcsinálják a laparoszkópos méh-has tükrözést és petevezető átjárhatósági vizsgálatot?
- A nőgyógyászati műtéteknél minden esetben csinálnak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?