Milligest fogamzásgátló abbahagyása után mit tapasztaltatok? (tudásbázis kérdés)
Nekem minden rendben igaz nem szedtem kb fél évig...
Havi szaályos 26 napos fejfájás van...de mindig is volt.
nekem abszolút semmi tünetem nem volt,csak "szimplán" nem jött meg.
Mivel mi babát szerettünk volna,így mentem dokihoz.
Jó pár dokinál megfordultam,mire kiderült mi a baj (túl magas prolaktin szint),arra kaptam gyógyszert,és a gyógyszer hatására jött meg kb 10-11 hónapra. :(
Nagyon bíztató. :S
Milyen gyógyszert adnak ilyenkor? Mindenképp menni kell pár hónap kimaradás után dokihoz, vagy az sem baj, ha kivárom, míg magától megjön?
A kimaradás mivel jár egyébként? A menstruáció előtti tünetek megvannak, csak vér nincs? Vagy hogyan lehet elképzelni?
Nekem inkább tőle van fejfájásom...
Én fogyást hallottam, de meglátjuk, jó lenne ha semmit nem változtatna a súlyomon. Gondolom a mellem le fog menni, mert mikor elkezdtem szedni, szépen feljött.
Te meddig szedted? Én öt évig.
Meddig tartott, mire rendesen beállt a mensid?
Sokan mondják hogy, rendszertelen menszesz,fej fájás,hízás!!!
Nekem csak a rendszertelen menszesz ,volt olyan hogy 3 hónapig meg sem jött úgy kellet meg hozni gyógyszerrel!!
További ajánlott fórumok:
- Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?
- Van olyan, akinek fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyása után akár 60 napig sem jött meg a mensije?
- Terhesség fogamzásgátló abbahagyása után
- Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyi idő amíg a fogamzásgátló abbahagyása után az kitisztul a szervezetből? (Novynette)