Mikrohullámú sütő takarítási tippek (beszélgetés)
Ha ennyire tropa lett a microd, en kidobnäm.
Vennek egy ujat es nincs vele macera.
0-24 nyitva van az ajtaja, és nem tűnik el belőle a szag.
De azért köszi:)
Nem tudom más hogyan szokta, de én nem csak kitakarítom, ami persze alap-dolog, hanem mindig résre nyitva van, amikor nem használom és még kajaszag sincs benne.
(Kedves Fórumnyitó, ez csak egy tipp, ha esetleg új mikrosütőt vennél/veszel, mert nem tudod eltüntetni a szagot...;)
Igen
Egy kicsit meg is repedezett.
Próbáltam a szódabikarbónás vizet, 0 változás.
Amit írtál megpróbálom, hátha.. köszi:)
:)
Hát nem tudom. Most a füstszag a baj? Tedd ki az erkélyre vagy teraszra tárva nyitott ajtóval hátha. Vagy forralj benne szegfűszeges fahéjas, citromos, narancsos vizet. Vagy levendulásat. Más ötletem nincs. Szódabikarbónás viz?
Ha pár napig a többiek nem takarítják ki, a cseppek égni kezdenek.
Trogerseg. De otthon...
Én csak ipari mikron láttam valaha szénné egetest.
Ki kell mosni mindent. Utána 30 MP szaradasra.
És kész.
Sziasztok!
Tippet/Tanácsot szeretnék kérni mivel, és hogyan takarítható ki a mikróból az égett, füstös szag?
A minap úgy jártam, hogy leégett a bögrés süti a mikróban, és egyszerűen nem sikerül semmilyen "otthoni praktikával" kitakarítani.
Próbáltam már az ecetet, szódabikarbónát, citromot, Jar mosógatószert, vizet forralni benne, hátha elszívja a szagot belőle..de egyszerűen elfogytak az ötleteim.
Vagy kuka a mikrónk? :/
Előre is köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Milyen káros hatásai vannak mikrohullámú sütőnek?
- A tűzhelyen főtt ételek egészségesebbek, mint amik a mikrohullámú sütőben készülnek? Ha igen, mi ennek az oka?
- Ez a hír kamu a mikrohullámú sütőkről?
- Lehet mikrohullámú sütőben anyatejet melegíteni?
- Segítsetek! Tippeket várok, ágytakarítás ügyben!
- Öko takarítási ötletek és tippek!