Segítsetek! Tippeket várok, ágytakarítás ügyben! (beszélgetés)
Nekem bevált ez a flakonos spray, amiről az előbb írtam.
Kaki, pisi szagra kíváló, úgy értem, hogy nemcsak kitisztítja, de a szagot is eltünteti. A hányásszag már nehezebb ügy, azt háromszor is "kezeltem", mire teljesen eltűnt.
Rá kell fújni a spray-t az érintett területre, majd hagyni, hogy megszáradjon, és utána kiporszívózni.
Előtte én is kipróbáltam már mindenfélét, többek között a Vanish-t is, de a szag eltávolításában nem segített. Látszólag tiszta volt, csak éppen büdös..:(
Állati,emberi szennyeződések 2009-08-03 22:38
eltávolítása
HOF
Egységár (0,95Liter): 4890,00FT
Kérdés felvetése a termékről
-------------------------------------------------------- ------------------------
A HOF egy egyedülálló termék a tisztítószerek piacán! Speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy eltávolítsa azokat a foltokat, melyeket állati és emberi ürülék, vizelet és hányás okoz, valamint egyéb szerves anyagok okozta foltokat és szagokat. A termék hatékonyságát annak köszönheti,hogy egy speciális baktérium kultúra lebontja a szerves eredetű szennyeződéseket.Ha házi kedvence rápisil, vagy rápiszkít a szőnyegre, akkor van megoldás!
Természetesen ugyan úgy használható emberek által okozott szerves anyagok foltjainak eltávolítására és szagtalanítására!
Például, ha gyermeke bepisil éjszaka, akkor a HOF kiválóan alkalmas ágybetétek tisztítására is!
A termék nem tartalmaz fehérítőt vagy klóros oldószert!
A terméket használók visszajelzései alapján a HOF kiváló állatok fekhelyeinek, almoknak szagtalanítására, kan macskák és kutyák erős szagú vizeletének eltüntetésére is mindenféle felületről.
Vannak termékek, melyek csak elfedik a szagokat, de ezzel még a szagot okozó anyag továbbra is jelen van. A HOF nem elfedi, hanem lebontja az organikus foltokat és azok szagát!
Használati utasítás:
1.Nedves vizelet esetén a foltkezelés előtt itassa fel a szőnyegben lévő vizeletet, amennyire csak lehet papír törlőkendővel vagy egy törölközővel.
2.Tegyen a foltkezelőből közvetlen a foltra és hagyja állni pár percet.
3.Takarja le tiszta törlőkendővel a sérült területet és hagyja rajta. Addig ismételje ezt, amíg a folt el nem távolodik.
4.Ha szagok még mindig érezhetők, tegyen egy nagyobb mennyiséget a foltra a folttisztítóból és hagyja a levegőn megszáradni.
5.Ha már nem érzi a szagot, öblítse le a megtisztított területet egy kis vízzel és itassa szárazra.
6.Szükség esetén ismételje újra és hagyja megszáradni használat előtt.
forrás:
[link] ils&flypage=flypage_images.tpl&product_id=19&category_id=10& option=com_virtuemart&Itemid=1
----
A tegnapi hányásszagot sem kefével, sem takarítógéppel nem sikerült eltüntetni...:( Este bekentem egy harmadik fajta tisztítószerrel, de ha ez sem válik be, akkor kénytelen leszek rendelni egy ilyet --->. Inkább, mint egy új padlószőnyeg..
(A kakiszag simán kijött eddig, de a hányásszag makacsabbnak bizonyul.)
Ha kókuszmatracotok van, azt csak tedd ki a napra, ha kiszárad, nem lesz semmi szaga. A szivacsmatracot ecetes vízben mosd át, vagy a kritikus helyet tisztítsd át vele, és a napra tedd ki, hogy jól megszáradjon, és kiszellőzzön.
Ha nem szárad meg időben, éjszakára két vastag paplant terítek a gyerkek alá és arra ágyazunk. Nagyon élvezik, hogy a földön alhatnak.:)
mosd ki, szivaccsal, es tedd ki a napra had szaradjon..
vagy nemtudom,.... de en ezt tennem...
További ajánlott fórumok:
- Rafinált, okos tippeket várok, avagy hogyan szerezzem vissza a férjemet?
- Pályaválasztás előtt! Tippeket várok! Légyszi!
- Szobatisztaság! Ti hogy csináltátok? Tippeket várok! :)
- Te mivel lendíted ki magad a stagnálásból? (működő tippeket/ötleteket várok:)
- Egyedül elalvás illetve öltözködésre való tippeket, segítségeket várok 2 éves gyereknél
- Ötleteket, tippeket várok tarisznya ügyben!