Mikortól látszódik a bébi neme? 12 hetes vagyok most, karácsony előtt érdemes még elmenni 4d-re? (tudásbázis)
Szia!
12 hetes ultrahangon 90%ra mondták hogy kislány. Én úgy gondolom, hogy 18-20. hét körül érdemes először menni 4D-re akkor már szépen látszik a baba, bár még elég "csontosak" ilyenkor. :D
20. héten már egyértelműen megmondták h lányom lesz, és az is lett :D
nekem 13. héten az ikreimnél az egyikre mondták,hogy kisfiú,a másikban nem biztos.
16+3 hetesen 4d-n kiderült,hogy kislányok,és egypetéjűek. a szonográfus 90%ra mondta,de hozzátette,hogy még sohasem tévedett.hát majd kiderül áprilisban,hogy igaza lett-e.
A lányom keresztben háttal feküdt a hasamban - 32.hétig a 4D-n sem látták, akkor már sima UH-n is 100% lánynak mondták és az is lett.
Kisfiamat a 18. héten sima uh és 4D is fiúnak látta - fiú is lett.
:DDDDDDDDD
Ez jó!
Az ikreimnél is azt mondták végig, hogy két fiú, mind a két zacskóba leereszkedtek a herék... nos az első születtem lány lett! :D
Basszus ez tényleg nem drága :)
(csak hozzánk kicsit messze van, remélem a fórumindítónak segít) :D
Szia!
Én most vagyok 19 hetes, 16+3 voltam amikor 4D-n mondták,hogy kisfiú. Tegnap a genetikain is fiút mondtak. A barátnőmnek 15 hetesen mondták hogy fia lesz, az is lett. Nem tudom hol laksz, de Bp-en a Pólusban nagyon jó a 4D. Ott mondták meg nekem is és a barátnőmnek is.. És az ára sem túl vészes.
nekem a 12 héten 4D-n megmondták hogy kislány, a 15. héten is azt mondták kislány. Kisfiam született :)))
(18. héten már fiút mondtak) :)
Szia!
Ha szerencsétek van és jól fekszik, lehet hogy 20 hetesen már megmondják.
Mi mindkét gyerekkel 26 hetesen voltunk 4D-n, akkor már gyönyörűen látszott mindenük és a nemüket is egyértelműen meg tudták mondani.
Mindkettőnek 17 hetesen derült ki a neme.
A kislányom (1. baba) sima uh-n mutatta, a 2. pedig 4d-n ugyanekkor :)
Mi 17 hetesen voltunk a második babával 4d-n.
Sokkal, de sokkal élvezetesebb volt és jobban látszódott a baba, mint az elsőnél, amikor 25hetesen voltunk.
Én mindenképp elmennék, ha pénz és lehetőség van. Legfeljebb elmentek január elején is :)
Én nem drága helyen voltam, de szupi volt, a legmodernebb géppel....
20perc 6000Ft 4 képpel. Mivel képet nem sikerült csinálni, csak a dvd-t kaptuk meg, és csak 3000Ft-ot kellett fizetnünk, ez Miskolcon volt.
Én is kb.16hetesen voltam elöszőr 4D,és már akkor mondták eléggé biztosan,hogy kislány,és így is lett már 3 hónapos a kis hercegnőnk:)))))
Sok boldogságot nektek:))))
A kis kuki hamar látszik-nekem a 12. heti sima UH-n mondták hogy kisfiunk lesz.
Keress egy olyan dokit-szonográfust, akinek tuti jó gépe van-nem kell feltétlenül 4D-nek lennie :)
Ha karácsony előtti napokban mész, több idő telik el addig, nagyobb az esélye, hogy megmutassa magát a babó.
További jó babavárást! :)
bnőm 14hetesen volt 4D-n nem rég, fiút mondtak...most 18hetes és megint elment mert a 16 hetes sima uh-n a dokija váltig állította neki ott bizony nincs dudor!
és lámlám! 18.hetesen már kislány:DD
ezek után úgy tervezi lesz még egy 4D 25hét körül...biztos ami biztos:DD
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Mikortól lehet elkezdeni szétküldeni a karácsonyi képeslapokat?
- Mikortól ajándékoz a gyerek a szülőnek karácsonyra?
- Tudnátok ajánlani valamilyen apartmant, ami kulturált? Karácsony után szeretnénk pár napra elmenni valami szép helyre, ahol hegyek is vannak