Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikor volt számodra legnehezebb a gyereknevelés? fórum

Mikor volt számodra legnehezebb a gyereknevelés? (beszélgetős fórum)

11. Ildi
2020. máj. 12. 00:01
Nem volt és nincs problémam a lányommal
2020. máj. 11. 23:50
Nem tudom. Nincs kiugróan problémás korszak.
2020. máj. 11. 19:42

Attól függ..

Lányommal minden korszak könnyű volt..

Fiammal minden korszak nehéz volt..

Eddig

Aztan majd jön a kamaszkor..na ott szerintem a lányommal lesz nehéz,mert nagyon szép a kiscsaj,így már most fogom a fejem miatta.😁

8. varadero (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 11. 12:06
Kamasz kor. Nem is kérdéses számomra. Sértődés, makacsság, puffogás, beszólogatás állandó világfájdalom... Mindegy, túléltük. 😁
2020. máj. 11. 10:27

Amikor a lányom 17 éves volt, onnét 3-3,5 év. Ömlesztve kaptam mindent. Addig tündérálom volt vele az élet, aztán rémálom lett. Olyan szinten, hogy az öngyilkosság határán voltam 1,5 évig.

Azóta eltelt pár év ismét tündérálomban. :)

2020. máj. 11. 10:27

Fiam van, kamaszkorában, ált.iskola felsőtagozatban.. akkor már az apja nem élt. 2-3 évig tartott, volt amikor rémálom volt, néha még most is beleremegek.

Nem tudom hogy akkor mi volt vele, ahogy elmult, újra rendes normális gyerek/fiatalember lett.

A tanulmányi eredményén nem érződött mert nagyon könnyen tanul, - hanem ellenkezett makrancos volt, durván beszélt- gondolom tudjátok mire gondolok.

2020. máj. 11. 09:36

A legkisebb kor. Nem is nehéz, inkább izgalmakkal tele, mit hogyan kell csinálni, most mi következik, mire hogyan reagáljak. Egyik napról másikra kettesben maradtam egy újszülöttel. Sem elméleti, sem gyakorlati szempontból nem volt segítségem, Gugli barátommal jóval később ismerkedtem meg. Nuku automata mosógép, eldobható pelenka, bébiétel, autó, telefon, internet...

Bár lehet, hogy jobban jártam így :)

4. matyera (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 11. 09:33
Én valószínűleg azért nem kezdtem sosem újra, mert nekem örökkévalóságnak tűnt az az időszak, míg nem szólalt meg. Mondjuk az én gyerekem csak sírt, nem volt más kifejezés módja. De szerencsére kb 20 hónaposan megszólalt, onnan már picit könnyebb volt.
3. matyera (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 11. 09:29
Én majd'2 évig bevallom nagyon szenvedtem. Az első 3 hónap laza volt, aztán tudatára ébredt a kis ember. Amíg nem szólalt meg , addig elég strapás volt.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 11. 08:14
Semelyik nem volt nehéz. Az újszülöttkor minden percét imádtam, a dackorszak és a tini megőrülés mindkét gyerekemnél kimaradt.
2020. máj. 11. 08:06

Sziasztok!

Érdekelne melyik időszak a legnehezebb gyereknevelésben. Az újszülött kor, vagy inkább a dackorszak? Vagy mikor tini lesz a gyermek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook