Mikor volt számodra legnehezebb a gyereknevelés? (beszélgetős fórum)
Attól függ..
Lányommal minden korszak könnyű volt..
Fiammal minden korszak nehéz volt..
Eddig
Aztan majd jön a kamaszkor..na ott szerintem a lányommal lesz nehéz,mert nagyon szép a kiscsaj,így már most fogom a fejem miatta.😁
Amikor a lányom 17 éves volt, onnét 3-3,5 év. Ömlesztve kaptam mindent. Addig tündérálom volt vele az élet, aztán rémálom lett. Olyan szinten, hogy az öngyilkosság határán voltam 1,5 évig.
Azóta eltelt pár év ismét tündérálomban. :)
Fiam van, kamaszkorában, ált.iskola felsőtagozatban.. akkor már az apja nem élt. 2-3 évig tartott, volt amikor rémálom volt, néha még most is beleremegek.
Nem tudom hogy akkor mi volt vele, ahogy elmult, újra rendes normális gyerek/fiatalember lett.
A tanulmányi eredményén nem érződött mert nagyon könnyen tanul, - hanem ellenkezett makrancos volt, durván beszélt- gondolom tudjátok mire gondolok.
A legkisebb kor. Nem is nehéz, inkább izgalmakkal tele, mit hogyan kell csinálni, most mi következik, mire hogyan reagáljak. Egyik napról másikra kettesben maradtam egy újszülöttel. Sem elméleti, sem gyakorlati szempontból nem volt segítségem, Gugli barátommal jóval később ismerkedtem meg. Nuku automata mosógép, eldobható pelenka, bébiétel, autó, telefon, internet...
Bár lehet, hogy jobban jártam így :)
Sziasztok!
Érdekelne melyik időszak a legnehezebb gyereknevelésben. Az újszülött kor, vagy inkább a dackorszak? Vagy mikor tini lesz a gyermek?
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Hány kg voltál, amikor a legnehezebb voltál, akár terhesen is?
- Annyira nehéz... gyereknevelés kérdések
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Mi volt életedben a legnehezebb dolog amivel szembe kellett nézned?