Mikor van a gyermekvédelmi kifizetés? (tudásbázis)
Szolnok-megye Jászapáti.
A határozatban november szerepel.
december 1.-én utalták, a számlásoknak, OTP aznap rajta volt.
Sajnálom!
Nálunk elvileg tegnaptól hordják,de hogy mikor kapom meg,rejtély!
Főleg én minden segélyt a legvégén kapom, mert itt névsor szerint hozzák és W-s vagyok:-((
Ez nagyon változó,még 1megyén belül sem ugyanakkor van a fizetés!
Én Pest megyében lakom,nálunk hétfőn kezdik hordani,a barátnőm aki 4 vonatmegállóra szintén Pest megyében lakik,már 1 hete megkapta!!
Ez mennyire tuti?
De a nyárit te is csak augusztus legvégén kaptad meg,ugye??
Szia!
Elvileg ez egységes, ugyan akkor van mindenhol,csak ugye a júliusi egész augusztus végéig csúszott,és emiatt gondolom ,hogy a novemberi is el fog 1 hónapot.
De remélem, hogy nem!!
Szia!
Elvileg November végén,de lehet,hogy csak December elején.Ez Önkormányzatonként változik.
Sziasztok!
A gyermekvédelmi segélyt amit adnak 2x egy évben gyereknénk 5800 forintot,nem tudjátok a télit mikor utalják?
Eddig volt július és november, de állítólag kormányrendelet miatt volt, az 1 hó csúszás nyáron is emiatt fizették augusztus végén.Nem tudjátok a télit attól még novemberben vagy decemberben fizetik ki?
Nálunk szétverték az önkorit, csinálják így még érdeklődni se tudok, de ez mindenhol egy egységes!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Mikor fizetik a gyermekvédelmi kedvezményt (évi 2x, de melyik hónapokban), és mennyi ez az összeg gyerekenként?
- Mikor adják a rendszeres gyermekvédelmi támogatást?
- Utazási költségtérítés orvosi okból. Mikorra várható a kifizetés?
- Egyszeri gyermekvédelmi kedvezményt mikor küldik?