Mikor kezdődik az advent? (tudásbázis)
Igen, magam készítek majd ezt-azt...
Amikor a koszorút kellett volna készíteni, nem volt semmi indíttatásom:(
kézzel készített ajándék...?
a mi koszorúnk költsége amúgy kb. ezer Ft, mondjuk én csináltam, és csak az alapanyagokat vettem meg.
Rozália, nem neked kell restelned hanem ennek gyönyörűséges világnak. Én sem csinálam koszorút,hanem csak ízlésesen összeraktam díszekkel a gyertyáimat. (a kandalló miatt úgy sem élne sokáig)A gyerkőcöknek már nov.elején megvettem az ajándékokat,és az anyuéknak is tegnap este. Ne gondolj nagy dolgokra. 1-2 üveg finom likör, doboz csoki, pezsgő.
Tüzifát pont most rendeltem meg a párom,szerencsére már nyár végén már megvett jó pár q fát, de pótolni csak muszály. A gázt csak főzésre használom már.
óó Rozália!
Miért sajnálod meggyújtani, hisz arra való, hogy elégessék! Én mindig meggyújtom és gyertyamániás vagyok:))) Ilyenkor névnapomra mindig valami szép gyertyát szoktam kérni:)))) Tessen használni,akkor az igazi:)))
Tényleg, az idén veszek új koszorút is:) Sajnos, nem minden évben veszek újat. A gyertyákat nem szoktam meggyújtani rajta, így többször is felhasználhatom:)
Helyette gyújtok gyertyát, csak úgy.
4 gyertya van. Az utolsót a karácsony estét megelőző vasárnap gyújtjuk meg.
Az idén november 27-én lesz az első vasárnap. Aztán december 4, 11, 18.
Mire kell figyelnünk adventkor:
1. hét-igazságosság hete.Igazmondás,igazságosság,torok és felsőlégúti megbetegedések .
2.hét:mérsékletesség hete.étel-ital beszéd-aranyközépút.vágyak kordában tartása,felerősödött vágyak
3.hét:bátorság hete-bátran kockáztatni,felvállalni tévedéseinket,hibáinkat.félelmek,szorongások jelentkezése
4.hét:bölcsesség hete-meditáció,imádkozás,olvasás.kozmikus magány érzése
Közben elkezdődött:))
Én eléggé csehül állok:( Még csak a kopogtatót tettem fel, az adventi koszorút a nappaliban és Mikulás virágokat ide-oda... Még van mit tennem.
További ajánlott fórumok:
- Számodra mikor kezdődik egy kapcsolat? Mikortól nevezed párodnak, akivel megismerkedsz?
- Való Világ 5 mikortól kezdődik?
- Klimax, mikor kezdődik és ki hogyan viseli?
- Szülés után mikor kezdődik a mestruáció?
- Mi a gyakorlat: vidéki városokban mikor kezdődik egy koncert? Vagy erre nincs szabály?
- Hétvégén lesz Metallica koncert. Szerintetek mikor kezdődik és meddig fog tartani?